reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Na mnie oczywiscie mozna liczyc. Tez cos wrzuce do skarbonki lecz musze dostac kase z zusu.

Tekla my sie nie znamy. Tymek ma obledne oczy!!!

reklama
dziewczyny kochane nadrabiam ten czas co mnie tu nie było i widzę, że w pewnym momencie poczułyście się przeze mnie olane... to nie tak.... próbowałam się zalogować do tego forum, ale mnie ciągle wywalało, więc się nie chciałam denerwować... ale myślami byłam cały czas z Wami :tak:

mam trochę problemów z małym.... tzn od 3 dni muszę go dokarmiać przez co mi psychika siada, że jestem złą matką i mam złe mleko :-( mały po wyjściu ze szpitala miał zalecone przyjmowanie żelaza przez co prawie w ogóle nie spał i ciągle płakał :-( po odstawieniu spokój :tak: teraz wstaje na jedzenie co 1-3 :szok: czasem się strasznie krztusi, harczy, mruczy itp :baffled:

Cześć Dziewczyny!

Ja ja tez sie dawno nie odzywalam. Jeszcze pracowałam, dopiero od ńiedawna jestem na zwolnieniu. Troche kłopotów rodzinnych miałam, ale juz ok. U nas ok, rosniemy, brzuszek mi wysżedl juz całkiem ciazowy, chociaż przez ostatnie 3 tygodnie nic nie przytyłam, mam tylko 6,5-7 kg na plusie. To chyba dobrze. Mam nadzieje, ze młody rosnie - dowiem sie w poniedziałek. A dzisiaj kupiłam furę dla Piotrusia i fotelik. Takze dumna jestem z zakupow jak paw.

Mychunia serdeczne gratulacje dla szczęśliwych rodziców!

Widze, ze zniknelyscie. Ja co prawda wiećej was czytałam, bo duzo mądrych rzeczy z doświadczenia pisalyscie, ale lubiłam tutaj zaglądać.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Do góry