reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mychunia, fajnie że już w domku jesteście :) Co do małego i Twoich piersi może za nerwowo chwyta. Jeżeli będziesz mieć zaczerwienienia lub strupki, polecam krem bephanten.

reklama
Witam sie w wolnej chwili :) Maluś dziekuje za pozdrowionka :*

Wolnych chwil u nas jak na lekarstwo.. Mały bardzo absorbujacy.. wiekszość czasu spedzamy na cycu.. Jestesmy zakochani w Kubusiu :)

pozdrawiam was wszystkie u niektórych juz ostatnia prosta.. buziaki :*

Cześć dziewczyny, aż mi wstyd pisać tak długo się nie odzywałam :zawstydzona/y: wybaczcie, ale nie mam zbyt dużo czasu żeby Was odwiedzić i sprawdzić co u Was :-( pomagam rodzicom w prowadzeniu gospodarstwa, dzieciaki, prace domowe i niestety nie wystarcza mi czasu nawet na to żeby usiąść przed kompem :-(

iwo, gośka, mychunia Wam chyba nawet nie pogratulowałam rozpakowania :zawstydzona/y: więc gratuluję szczęśliwego rozwiązania :-)

u mnie wszystko gra jak na razie :tak: mała zdrowo się chowa Kuba też więc się cieszę :-)

pozdrawiam Was serdecznie :-) jak będę miała więcej czasu to na pewno się odezwę :tak:

Cześć dziewczyny, daaaawnoo mnie nie było, ale niestety czasu brak. Syn mój jest bardzo absorbujący. Niestety nie mam jak doczytać co u której, mam nadzieje, że wszystko dobrze. U nas w porządku, Tymek rośnie, co prawda jest z tych drobnych dzieci ale urósł bardzo od porodu :) po mału wyrasta mi z ciuszków 68 i przezucamy sie na 74, a waży ok 6200 kruszek mój. Jest małym nieśpiochem - ciężko w dzień go położyć na drzemkę, a jak już zaśnie to spi ok 30 min. na szczęście nocki mamy w miare, co prawda teraz budzi się kilka razy na jedzonko, ok 3-4 ale nie ma co narzekać... choć jak miał 3-4 mies byl super okres b ozasypiał ok. 19 budził się między 2-4 zjadł i spał dalej do 6. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie, za potrzebujące trzymam kciuki i wklejam fotki mojego smyka
IMG_9226.jpgIMG_9190.jpg

Załączniki

• IMG_9226.jpg
    IMG_9226.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_9190.jpg
    IMG_9190.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry