reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia cały czas myślę o Was i o tym, że musi być dobrze, musi to mieć szczęśliwe zakończenie i amnio też musi dobrze pójść. Trzymam kciuki.

Malusiu super wieści, to teraz nic tylkko korzystaj :)

Asicka miło, że nadal z nami jesteś :)

Cześć dziewczyny ja na chwilę, bo Nadia nie daje mi nirdtety nic zrobić, małż śpi, bo na 24 do pracy, Nadia dokazuje, bo prosiłam ją o spokój, a ja chciałam choć na chwilę zerknąć co u Was.

reklama
Dziewczyny dziekuje::-*

Ja juz na oddziale leze.
Niema telewizji ,ale mam pare lektur...
Na pokoju jestem z kobietka po porodzie i jej coreczka.

To ja się przyznam ,że nie wytrzymałam i byłam dzisiaj na becie. Od poniedziałku (beta 832,http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/bigeyes.gif Wzrosła dzisiaj do 9559 http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif

Julia- cały czas jestem myślami z Tobą kochana :********************

Emaila a ja tak sie ciesze ze ci sie udalo!!! I abys mogla sie cieszyc.ciaza do konca:-) zebu zadne smutki sie niewdzieraly! Zasluzylas na dzidzinke:-) bo limit ma porazki juz wyczerpalas!

Julia ja również jestem z Tobą i z calego serca zycze Ci, żeby to co teraz przechodzisz wynagrodziło Ci zdrowym dzidziusiem.

Emalia ale ładna betka super :)

Ja miałam intensywny weekend bylimy u tesciów i u moich rodziców weekend zleciał, nie wiem kiedy. teraz ide na wizytowy, bo odebrałam wyniki testu Pappa

Hej :)

Niedziela i po niedzieli :confused2: gdyby nie to, że jutro mam wizytę, to bym chciała, żeby była sobota... no ale w tej sytuacji już przebieram nogami na jutro :-D ten miesiąc odstępu pomiędzy wizytami to jest jednak bardzo długo... gdyby nie coraz większy brzuch, to chyba bym nie wiedziała, żem w ciąży :-p mój dzisiejszy dzień minął na gotowaniu... :confused2: ja nie lubię gotować, zresztą w tygodniu to różnie z czasem bywa, więc często w weekendy wpadam w szał, pichcę, gotuję, smażę i piekę, zamrażam i potem tylko gotowe wyciągamy... :-p

asicka uszy do góry, jeszcze troszkę :happy2::blink: pomyśl, ile już macie za sobą, to co zostało, to tylko kropla w morzu :-p

julia nie smutaj się w tym szpitalu, czekamy na wyniki... cały czas o Was myślimy :*

emalia ale ładnie betka rośnie - nic tylko się cieszyć :rofl2:

kinia Gabryś teraz ma taką fazę, że dokazuje od rana do wieczora, zrezygnował nawet ze spania w dzień... to chyba od tego siedzenia w domu, ale jutro nie ma zmiłuj - żłobek czeka, może się dzieć trochę podreperuje... :szok::sorry2:

Maluś świetnie, że u Ciebie wszystko ok:)
Emalia super ta Twoja betka:) Trzymam za Ciebie a w sumie za Was bardzo mocno kciuki:)
Julia za Ciebie też trzymam nieustająco&&&&&

Byłam wczoraj na IP, bo męczyły mnie bóle podbrzusza przez kilka dni. Z maleństwem wszystko ok:) waży już 400 gram:) Szyjka długa zamknięta, łożysko świetnie, no i chłopczyk drugi będzie:)

Emalia piękna beta!! Cieszę się:*

Julia wszystko będzie dobrze:*

Benfica no ja się cieszę że już niedługo bo wcześniejsze etapy były stresujące jak dla mnie... Brat miał wtedy wypadek poważny a ja była w 2 miesiącu... Na szczęście maleństwo to zniosło... Później plamienie i ból brzucha... Skończyło się pobytem w szpitalu 4 dni... No a teraz jestem spokojniejsza... :):):)

Anula się mi tak rozciąga w tym brzuchu że czasem nie wiem czy mi w nim zaraz ,,dziury nie zrobi" :D ja właśnie robię małe pranie i ogólnie się bycze:D jutro muszę znów na morfologie... Bo znów chodzę blada jak ściana (anemia od początku)... No a w środę już na to ktg i ważenie:) już bym chciałą żeby byłą środa bo chcę wiedzieć na czym stoje:) czy czekam na poród czy umawiam sie na cc... No nic jak na chwilę obecną mam jechać na porodówkę i rodzić:) ale nic nie wskazuje na to żeby już się wybrała na świat... Niby bolą mnie te plecy i uciska mi na dole ale nudności ustały i nic więcej się już nie dzieje...:) wczoraj poszłam nawet do kościoła:)

reklama
Hejka:-)

Benfica
Moja Lena jeszcze do niedawna tez rysowala same bazgroly, teraz juz jej jakos wychodzi... narysuje czlowieka, domek, ladne kwiatki, cos tam pomalu nabiera ksztaltow.;-)

mamaTomeczka No to maly na pewno sie cieszy ze swojego pokoju.:-) My tylko zmienialismy malej pokoj z wiekszego na mniejszy a jak sie cieszyla:-D Najwazniejsze ze cos innego dla niej i juz jest radosc.:tak:

Paulinka Gratuluje drugiego synka!!!:-) Mikolajek pewnie zadowolony?

Ja mam jutro polowkowe... juz sie nie moge doczekac, pewnie dowiem sie jaka plec, ale postanowilam ze nie powiem Mezowi ani nikomu z rodziny i znajomych, bo w sobote moj Maz ma urodziny i robimy imprezke, przyjda znajomi i chce mu zrobic niespodzianke. Jesli bedzie dziewczynka to kupie sukieneczke a jak chlopczyk to cos typowo chlopiecego, do tego kupie kartke i napisze zyczenia dla niego od dzidzi z brzuszka z zakonczeniem np "Twoj synek" albo odwrotnie.;-) Lenusi powiem zeby narysowala laurke tez z dziewczynka albo chlopcem. Mam nadzieje ze sie ucieszy i nie bedzie zly, bo bede musiala klamac ze nie znam plci;-) Pewnie wszyscy na imprezie beda zaskoczeni, tak jak i moj maz, bo pewnie juz jutro bede pytac o plec, ale bede zmuszona klamac.;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry