Witam porannie.
Mialam w piatek odpisac, ale okazalo sie ze ostatni dzien pracy byl bardzo pracowity :-/
Mamo T to masz sie z tym usypianiem Ani.
Agamemnon a Ty juz znalazlas ta opaske?
Iwo a jak ty sie czujesz??
Cyntia ale twoj Adus urosl :-) ojej super.
Szkoda ze biedactwo sie tak meczy z brzuszkiem :-( pamietam jak moj prezes mial kolki. Plakalam razem z nim. Nerwy tez byly to normalne, nie powinnas sie na siebie zloscic za to. Cyntia a co z ta twoja biegunka?
Ludziku trzymam kciuki za Zosie. A placzliwoscia swoja sie nie przejmuj, hormony szaleja. Ja to ryczalam non stop :-(
Grzanka zdrowkaaaa!!!
Susel no w koncu sie odezwalas :-) nie mozesz tego zdjecia tu wstawic? Ja nadal nie mam dostepu do zamknietego.
Ja bylam wczoraj u kardiologa
mam juz oficjalny dokument ze ciaza powinna zostac rozwiacana przez CC
mega sie ciesze! Teraz jestem oficjalnie odpoczywajaca mama hihi. Moj mlody ma co do tego mieszane uczucia bo bede go bardziej pilnowac lesera! A ja mega sie ciesze. Ostatnie 4 miechy kiedy jest moim jedynym dzieckiem na swiecie :-) jak bylam latem na zwolnieniu to bylo super razem z nim. Teraz jest bardziej nerwowo bo on ta cholerna szkole olewa
a ja nie umiem odpuscic grrr.
Czy to mozliwe zebym miala juz tak szybko palme na punkcie pokoiku malego :-/ siedze na kanapie i mysle co tam bedzie. Jakie zaslonki mu uszyje, ze rolete musze zmienic, ze to i tamto sssszzzzokk :-O a tu jeszcze tyle czasu. Do konca roku to na pewno to miejsce za sypialnie bedzie nam sluzyc, a ja najchetniej juz bym wyro wywalila aby tam robic ;-)
Milej niedzieli.