reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludzik - kurczę, oby szybciutko przeszło.

Benfica - robi kupki, musztardowe-klasyczne ;) A jak Twoje chłopaki?

Nie chcę krakać, więc rano dam znać jak nocka ;) W każdym razie Delicolu nie dałam więcej.

Mężu już jest. Ogląda mecz - no a jakżeby inaczej.

reklama
Cyntia oby bylo juz dobrze:)

My tez mecz ogladalismy, polska jest mistrzem polski:) Lenka spi juz od 19.30 dalam jej o 22 butle na spiocha, przebralam i spi ladnie w lozeczku.

Ja jestem chora mam mega katar i zawalone gardlo. Mała ma lekki katar, przelozyli nam szczepienie na za tydzien. D mnie zarazil i oczywiscie bedzie tak, ze on chorowal 2 dni a ja minimum tydzien, jak zwykle.

dzisiaj po przespanej nocy powiem na sucho, że generalnie jak wczoraj wyjeżdżałam ze szpitala Mała już nie miała gorączki, kończę jeść śniadanie i jadę do niej, mąż dojedzie po 14. Mała generalnie już w szpitalu zachowywała się spokojnie, więc mam nadzieje, ze noc tez minęła im spokojnie. Napisze wieczorem, jak wrócę się znowu przespać.

Ludzik, zdrówka dla Zosi!

Grzanka oby choroba równie szybko poszła, jak przyszła!

Kurcze, mam wrażenie - wstając co 3h w nocy, że nie spię w ogóle :baffled:

o 1:50 ma świat przyszła przez cc Laurusia 10 pkt 53 cm 3400 g (a lekarze mówili koleżance, że będzie duża) :-D

Ludziku zdrówka dla Zosi ;*

benfica ja wynajmuję kawalerkę, mam jeden pokój tylko (4x6m), więc inna opcja nie wchodzi w grę :tak:

Grzanka zdrówka ;*

Czesc dziewczyny! Nie ma już gości wiec wieczorem jak znajdę chwile to postaram się nadrobić te wszystkie strony z ostatniego tygodnia! Teraz na szybko wrzuciłam wam zdjęcie mojego maluszka na wątek USG

Witam porannie.
Mialam w piatek odpisac, ale okazalo sie ze ostatni dzien pracy byl bardzo pracowity :-/

Mamo T to masz sie z tym usypianiem Ani.

Agamemnon a Ty juz znalazlas ta opaske?

Iwo a jak ty sie czujesz??

Cyntia ale twoj Adus urosl :-) ojej super.
Szkoda ze biedactwo sie tak meczy z brzuszkiem :-( pamietam jak moj prezes mial kolki. Plakalam razem z nim. Nerwy tez byly to normalne, nie powinnas sie na siebie zloscic za to. Cyntia a co z ta twoja biegunka?

Ludziku trzymam kciuki za Zosie. A placzliwoscia swoja sie nie przejmuj, hormony szaleja. Ja to ryczalam non stop :-(

Grzanka zdrowkaaaa!!!

Susel no w koncu sie odezwalas :-) nie mozesz tego zdjecia tu wstawic? Ja nadal nie mam dostepu do zamknietego.

Ja bylam wczoraj u kardiologa :-D mam juz oficjalny dokument ze ciaza powinna zostac rozwiacana przez CC :-D mega sie ciesze! Teraz jestem oficjalnie odpoczywajaca mama hihi. Moj mlody ma co do tego mieszane uczucia bo bede go bardziej pilnowac lesera! A ja mega sie ciesze. Ostatnie 4 miechy kiedy jest moim jedynym dzieckiem na swiecie :-) jak bylam latem na zwolnieniu to bylo super razem z nim. Teraz jest bardziej nerwowo bo on ta cholerna szkole olewa :( a ja nie umiem odpuscic grrr.
Czy to mozliwe zebym miala juz tak szybko palme na punkcie pokoiku malego :-/ siedze na kanapie i mysle co tam bedzie. Jakie zaslonki mu uszyje, ze rolete musze zmienic, ze to i tamto sssszzzzokk :-O a tu jeszcze tyle czasu. Do konca roku to na pewno to miejsce za sypialnie bedzie nam sluzyc, a ja najchetniej juz bym wyro wywalila aby tam robic ;-)

Milej niedzieli.

reklama
Do góry