reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo, szybko maluszki chcą na świat. Moje dostają tran wieloowocowy i na razie ok. Oliwka dostała syrop Ketotifen HASCO na alergie i odkąd go dostaje mniej kaszlu ma. A jak Ty się czujesz i jak młoda?

reklama
Malus on ostatnio w nocy bardzo spokojny za to w dzień to zależy od chwili :tak: ale zawsze jak się nie rusza złe myśli przychodzą :-(

iwo
mnie w nocy pierwszy raz zgaga męczyła, a śpię na dużej poduszce i jaśku już :tak:

Maluś - jakoś się kulam chociaż muszę sporo odpoczywać a młoda OK w środę mamy kontrole to moze już odstawimy leki bo wyniki już lepsze być nie mogą :tak::tak:

Mychunia - no to na siedząco ci przyjdzie spac niedługo ;-)

Cyntia , a może to typowe kolki? Spróbuj w takim płaczu okłady z ciepłej pieluchy. Podgrzej ja trochę zelazkiem i przyloz do brzuszka.

Ludzik fajny paracetamol dla dzieci to PEDICETAMOL łatwa miarka i bardzo mała dawka do tego można podawać bardzo malutkim dzieciaczkom - jakby Ci się przydało to piszę. Pani w aptece zaprzyjaźnionej mi poleciła. O i te czopki co Iwo pisze VIBURCOL są naprawdę super.

Eh, jeszcze śniadania nie zjadłam, ba, nawet się nie wysiusialam. Już się zastanawiam czy te kropelki nie pogorszyły sprawy. Były problemy z brzuszkiem, ale nie takie, żeby parę godzin krzyczał.

reklama
Grzanka - mąż wracając kupi. Z tym, że go można podawać po skończeniu 1 miesiąca. Od kiedy podawalas?
U nas znowu krzyk. Widać, że po jakimś czasie od jedzenia.

Do góry