reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia, ogromne gratulacje :* Adrianek jest cudowny.

Mona, &&&& za szybki poród. Jeszcze trochę i będziesz mieć przy sobie swoje maleństwo. Powodzenia :)

My właśnie kończymy śniadanie i zaraz trzeba do sklepu iść. M około 13-tej będzie w domu i muszę wymyślić coś na obiad:)

reklama
Maluś - Ja mojej hrabianki nie mogę na zakupy wyciągnąć upiera się że sama zostanie :crazy: nawet że tyłek jej autkiem zawiozę :-p Co na obiad? U mnie będą kotleciki sojowe mniam.

Mychunia - ja mam gospodę 2 budynki obok i mimo że ceny tam wysokie to czasem jak idziesz z rana to mozesz się natknąć na to i owo :baffled:

Cyntia gratulacje

U nas walka z katarem u synka. Dzis juz lepiej no i noc cala przespał, bo wczoraj sie budzil co godzine.

Mychunia wspolczuje halasow. Ja do spania musze miec cisze.

MamoTomeczka super ze udalo sie ten kredyt zalatwic. Ten piec juz wybrany?

U nas wczoraj zaczeli grzac wiec jest fajnie, bo wczesniej zimnica.

reklama
Czesc dziewczyny!

Na wstepie MONA moje gratulacje! Szybko u ciebie wszystko sie potoczylo. Ja czekam na relacje bo mnie to tez czeka.

Agamemnon super ze jestescie juz w domku.

Grzanka moj mlody wiele lat temu tez debridat dostawal tak jak Benfica pisze. Moze on sobie poradzi. Oby, oby!

MamoTomeczka gratuluje kredytu :-)

Dziewczyny jak to z tymi monitorami oddechu? Ja z pawlem nie mialam a teraz nie wiem co zrobic kupic czy nie ??? Cos poradzicie?

Gochson oby synek wyzdrowial szybciutko!

U mnie dla odmiany dzis kiepskie samopoczucie :-/ o 6 o udzil mnie bol brzucha. I ciagle mi cos dokucza tam. I jest jakis twardy. Zapakowalam sobie lutke, nospe i podwojny magnez. Pojechalam do pracy na 3h zrobic moje klientki i leze na kanapie teraz. Nie powiem ale stracha sie najadlam ( jeszcze jednej lutowce wczoraj wody odeszly w 19tc i niestety nic nie dalo sie zrobic ) i mam schize teraz :'( :-(

Agamemnon :-) cudowny chlopczyk :-D

Do góry