reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Zobacz załącznik 645788 moja córeczka, ma 50cm i 2940gram:-)
Ją czuje się dobrze już przeszłam cały oddział każdy jest w szoku że tak dochodzę do siebie,rana nie boli tak bardzo:-) już wykąpama jestem i odświeżona,znieczulenie zadziałało moment i po 10minutach mała była na świecie

Dziękuję za kciuki:-) i gratulacje:-)

Mona cudna ta mala twoja. A ty kurcze widze ze niezla jestes. Ja slyszalam ze po znieczuleniu trzeba lezec na plasko aby sie plyn rdzeniowo-mozgowy wyrownal i ze glowa boli jak cholera jak sie nie przeczeka :-/

reklama
Cyntia przepraszam ze przegapilam ten Twoj wielki moment, ale mialam jeden z gorszych ciazowych dni. OGROMNE GRATULACJE!!!:-) jak bedziesz miala chwile to napisz cos wiecej o porodzie.

Mona wielkie gratulacje! mala jest sliczna! :-)

Ludzik ale masz piekne zdjecie w suwaczku! a jak tam karmienie? cyce nadazaja czy jednak musialas dokarmiac sztucznym? fajnie masz ze maz tak sobie dobrze radzi, ze juz moglas sobie pozwolic na wyjscie :tak:

agamemnon ale fajny Blazej! piekne geste wlosy!

goska ale Ci brzuch urosl przez te ostatnie tygodnie! Szok!

mamaTomeczka gratuluje kredytu!

Asia a moze te brzuszkowe problemy to od stresu, co? bo jednak ta sytuacja z lutowek moze zestresowac. straszna ta sytuacja :-( a sa jakies przyczyny tak wczesnego odejscia wod?

Do góry