reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon twoj synek jest cudny a te jego wlosy dlugie piekne sa lodzio miodzio :)) tate pewnie duma rozpiera :))

CYNTIA Adrianek boski:) dawaj znac jak sobie radzicie :)) a co P na malego?? Pomaga Ci?:)

reklama
Mona - ogromne gratulacje!!!! Jak ty się czujesz? Pewnie jeszcze znieczulenie trzyma :tak:

Agamemnon - śliczny ten Błażejek, do schrupania

Asia - nie ma co się forsować :( jak organizm daje znać że chce wypocząć to trzeba mu ulec. Ja miałam kryzys ok. 17 tyg bo zwiększyła mi się ilość wydzieliny i przestraszyłam się że to wody. Tego samego dnia miałam też sen że poroniłam bo jak wiadomo ciąż do 25 tyg się nie ratuje:-(

Ostatnia edycja:
Asiu, uważaj na siebie :* Kochana, a kiedy na L4?

Mona, gratuluję :* Witamy natalie na świecie. Buziaki od e-cioteczki :D

Agamemnon, Błażejek jest śliczny :)

MamaTomeczka/Anulki, gratuluję kredytu.

Iwo, uwielbiam kotlety sojowe. Ja dzisiaj robię kabaczka zapiekanego z mięsem mielonym i ryżem :D

Malus 10 pazdziernika na L4. Ale wczoraj nic specjalnego nie robilam. Mam nadzieje ze to gorszy dzien poprostu.

Watpliwosci obiad mam zrobiony z wczoraj wiec spoko ;-)

reklama
przeżyliśmy wszyscy pierwsze rozstanie;) Dziecko po moim wyjściu - choć niby nakarmione było wciągnęło to co odciągnęłam czyli 60ml:) a teraz słodko śpi:) M poradził sobie celująco:)

Mona gratulacje:)

Agamemnon przystojniak i ta czuprynka:) ja mam małego łysolka w porównaniu z Twoim:) a już wiadomo skąd te niestrawności:)

Asia uważaj na siebie, a gorsze dni się zdarzają, oby minął szybko:)

Dziewczyny jeszcze w ciąży - jeśli będziecie kupować podkłady poporodowe zastanówcie się nad tymi Canpolu, bo one są cienkie faje i w ogóle, ale generalnie te miękkie podusie jak ma się szwy są o wiele lepsze, jak się gdzieś zagną to nie gniotą, a te Canpolu mi osobiście nie pasowały.

Do góry