Też sobie dziś kupię tę herbatkę, choć laski na mamach październikowych piją od ok. 36 tc, a w mojej książce piszą nawet, żeby zaczynać od 34 tc. Podobnie - wspomagająco, uelastyczniajaco, działa na szyjkę olej z wiesiołka (np Oeparol), ale też powinno zacząć się brać go wcześniej.
Ale lepiej późno niż wcale
Aaaa, a siemię lniane też pomaga, bo wpływa na produkcję śluzu i niby jest lepszy poślizg przy szyjce.
Iwo - P. obstawiał 21 jako jego dream day (bo my sobie taki zakład zrobiliśmy
), czyli też termin z ostatniego USG.
Agamemnon - no ciekawe co tam doktorek powie
Ludzik - to zależy od lekarza. Gdy przyszłam z tym zapaleniem ucha do laryngologa, to trafiłam na nafąfaną sucz, która z wielką łachą zgodziła się mnie przyjąć, ale po pacjentach - kazała czekać może 2, może 3 godziny. Poszłam do innej przychodni, a tam lekarz, gdy zobaczył moje skierowanie sam mnie wywołał. Endokrynolog też przyjmuje kobiety w ciąży i matki karmiące poza kolejką.
Asia - moje kocice to mają latane po kupie
A często jedna czatuje na drugą za drzwiami i rzuca się do zabawy. A teraz Tusia ewidentnie ma stracha i panikę - biega po mieszkaniu, ale nie w szajbie
a ucieka przed czymś. Wczoraj był spokój. Ona jest jakaś wrazliwsza - zanim ją wykastrowalismy, to podczas rujki, niby ze stresu, potrafiła wylizac i wydrapac sobie placki do krwi
Martwią mnie takie akcje, bo stres jej nie sprzyja - ona ma ciężką wadę serca (kardiomiopatię przerostowa - serce rośnie do środka) i jak choroba ruszy, to będzie ciężko (tfu, tfu). A Finka z kolei jest jak Garfield
Mona - to kciuki za dobre wyniki!