reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

mychunia gratulacje, niebawem przekroczysz magiczną 30-tke, a wtedy to już z górki :-D ani się obejrzysz :-D

agamemnon to wytrwałości w kolejce życzę... :dry: żeby Ci chociaż wizyta zrekompensowała to czekanie... :*

asia, goska ja sobie chwaliłam, że długo pracowałam w tej ciąży :happy2: w domu byłam 1,5mca i w sumie wszystko zdążyłam zrobić, a przynajmniej miałam motywację, żeby o siebie zadbać... no i w sumie to i tak musiałam być na chodzie, bo po południu trzeba było się i tak Gabrysiem zająć :cool2: a kontakt z ludźmi nieoceniony :-p teraz najbardziej mi tego brakuje... a wcale się nie odseparowałam :sorry2:

cyntia, ludzik to pędem po te maliny :-D ja zawsze chciałam rodzić jesienią lub zimą... :sorry2: może wpada z córką mi się tak trafi :-p

reklama
Dziewczyny ja jak wtedy w szpitalu czekalam az sie cos zacznie, bo nie chcieli mi zrobic cc, to w piatek lazilam po schodach i wypilam 2 te herbatki bo mi maz przywiozl. O 2 w nocy wody mi odeszly:) nie wiem czy to przypadek, ale pomoglo:)

Grzanka spróbujemy:)

Mychunia piękny brzucho:) Dziewczyny nie ma co porównywać wielkości brzuchów, bo każda z nas miała inną figurę na początku, ja np. mam 117, a to już końcówka i całkiem spory szkrab w brzuchu:)

A my dziś wczorajsze pranie wyprasowaliśmy i dziś utrudniłyśmy sobie zadanie, bo prasowałyśmy kiwając się na piłce:) powiem Wam, że powoli dostaję na głowę będąc w domu i czekając na ten poród:)

Asia - Finka to Garfield w sensie charakteru - luz blues ;)
Z tym wydrapywaniem sie do krwi to ze stresu było przy rujkach.
Twoje urwisy dają się tak ładnie ostrzyc? Ja co jakiś czas Finke próbuję podcinac z opłakanym efektem ;)

Agamemnon - i jak tam?

Mychunia - fajny brzunio! Ja na dniach miałam 111 cm i mój wydaje się większy ;)

Wszystkie macie dostęp do wątku zamkniętego?

reklama
Do góry