reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Susel nie pociesze cie. Nawet w II trymestrze mam obawy :'(
Jesli chodzi o mieszkanie to yyyy raczej juz z malenstwem. Narazie bedzie okej tylko pozniej bedzie nam troszke ciasno. A Pawel juz za stary zeby mu lozeczko do pokoju wstawic.

reklama
mychunia Ty juz w trzecim jestes?! wow! ale czas leci na inncyh suwaczkach ;-)

Ludzik a u nas jest specjalne miejsce (nie recepcja, nie wiem jak sie nazywa) tylko do odbierania wynikow i tam tez maja te male wydruki. musisz im powiedziec zeby brali przyklad z Bydgoszczy :-D a Ty meza obudzilas i on jeszcze od razu powiesil firanki? cudownie masz! moj bylby wielce obrazony ze go budze :sorry:
Ludzik, Asia zdaje sobie sprawe ze zmartwienia sa caly czas, ale po mojej historii to jednak najbardziej boje sie poronienia w pierwszym trymestrze. mysle ze moje pozniejsze obawy bylyby znacznie mniejsze niz te na poczatku. juz widze ze jest duzo lepiej, bo tej pierwszej wizyty z USG balam sie wrecz panicznie.

Hej

Susel tak teraz mam cykl z Clo wczoraj bylam na ocenie cyklu i mialam sie starac wczoraj i w niedziele ..ale moj ukochany dopiero dzis zjechal wiec bedzie dzien po dniu...

Ludzik a do kogo chodzisz w luxmedzie jesli mozna spytac. Ja rodzilam na polnej i tam chcieli ode mnie tylko wymaz i to z watroba i nic wiecej a tez mialam wszystko przy sobie:)

Suselku bedzie dobrze:* ja mdlosci miala chyba przez 4 miesiace, masakra:)

Susel masz rację muszą coś zmienić, bo to nieekologiczne zachowanie:)

ale ja go obudziłam o 11, a firanki powiesił ok 12.30:) więc nie od razu, a by spróbował się na mnie gniewać - cały tydzień je wieszał:) i tak nie było wszystko super, bo musiałam mu zwracać uwagę co by wyładował zmywarkę, bo jak ja ja rozładuję to potem kręgosłup mnie boli. A jemu się nie chciało, a naczyń w kuchni do schowania od cholery czekało, więc kuchnia brudna była.

A ja chyba złamałam palec mały u stopy, zahaczyłam o krzesło, stopa spuchnięta lekko, palec siny, stopy nie mogę normalnie obciążyć, ale do szpitala jechać nie będę bo na porodówkę z gipsem mi się nie uśmiecha:)

Julia owocnych starań:)

suselku będzie dobrze :* Grześ cały czas był o tydzień młodszy na usg od OM a teraz jest chłop na schwał :-D i chyba już taka nasza mamina dola - boimy się w ciąży i później cały czas, bo ciągle coś :sorry:

gochson
gratuluję wizyty :-D dla takich momentów chciałabym znów być w ciąży... :sorry: może kiedyś wpadniemy... :sorry:

Cześć :happy:
My dziś zakupowaliśmy, jesteśmy bogatsi o komodę do przedpokoju i 2 żyrandole i biedniejsi o kilkaset PLN... :sorry: no cóż :-p aaaaaaaaaaaa i skorzystałam z okazji, że małż w domku i poszłam dziś biegać :-D normalnie jestem jak nowa :-D

ale się wkurzyłam
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
20.08 kupiliśmy w Agacie komodę, która podobno rozchodziła się jak ciepłe bułeczki. pani obiecała, że max do 2 tyg będzie. czekamy tydzień, drugi, trzeci... cisza... dziś jechaliśmy fotele do komputera do Agaty pooglądać myślę wezmę papiery zapytam i co się okazało, że od 30 komoda na nas czeka tylko informacja do ans nie dotarła jeszcze chwilę i byśmy karę za rozwiązanie umowy płacić musieli
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Hej!
Ja już po wczorajszej imprezce, wszystko się udało to mogę spokojnie iść rodzić :-pSynu z prezentów zadowolony, siedzi od wczoraj i układa lego.
Ja jak zwykle, przynajmniej z raz dziennie wymiotuję :dry:

mychunia, dlatego ja jak mam coś zamówione to sama co kilka dni dzwonię i pytam o moje zamówienie. Mam to gdzieś czy ktoś uzna mnie za upierdliwą czy jak. Całe szczęście, ze wszystko w czas się wyjaśniło.

Gochson, super, ze wizyta udana :tak:

iwo nie próbowałam pomarańczowego z imbirem. Może się skusze bo mam jedno i drugie w domu.
No a mój M ma być 20go. Wczoraj wyczyściłam i odkurzyłam auto, wymyłam również - moge rodzić na 102% :-p

Ludziku, kiełbasa zrobiona? Daj przepis z jakiego mąż korzysta.

Phoebe jak tam atmosfera w domu?

reklama
Agamemnon, ja mogę rodzić na 200%, ale mała jeszcze nie chce:( a przepis mój M miał z głowy, bo on kiedyś z rodzicami robił i tak jak pamiętał + 3 różne z netu i zobaczymy co wyjdzie :) jak spróbujemy i będzie dobra damy przepis:)

My zaraz znikamy na piknik do parku, a potem się zobaczy. Dziś mała znowu opadła, bo co raz ciężej mi się chodzi i czuję jej nacisk bardziej na okolice spojenia łonowego:) - po meczu Polska Francja możemy już jechać na porodówkę według mnie:). Palec u nogi dalej spuchnięty i siny:( i boli.

Mychunia w Agata meble chyba wszędzie mają takie standardy, że szkoda gadać - my z krzesłami też mieliśmy małe przeboje, ale dobrze, że się dobrze skończyło:)

Do góry