reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Susel nie pociesze cie. Nawet w II trymestrze mam obawy :'(
Jesli chodzi o mieszkanie to yyyy raczej juz z malenstwem. Narazie bedzie okej tylko pozniej bedzie nam troszke ciasno. A Pawel juz za stary zeby mu lozeczko do pokoju wstawic.

reklama
mychunia Ty juz w trzecim jestes?! wow! ale czas leci na inncyh suwaczkach ;-)

Ludzik a u nas jest specjalne miejsce (nie recepcja, nie wiem jak sie nazywa) tylko do odbierania wynikow i tam tez maja te male wydruki. musisz im powiedziec zeby brali przyklad z Bydgoszczy :-D a Ty meza obudzilas i on jeszcze od razu powiesil firanki? cudownie masz! moj bylby wielce obrazony ze go budze :sorry:
Ludzik, Asia zdaje sobie sprawe ze zmartwienia sa caly czas, ale po mojej historii to jednak najbardziej boje sie poronienia w pierwszym trymestrze. mysle ze moje pozniejsze obawy bylyby znacznie mniejsze niz te na poczatku. juz widze ze jest duzo lepiej, bo tej pierwszej wizyty z USG balam sie wrecz panicznie.

Hej

Susel tak teraz mam cykl z Clo wczoraj bylam na ocenie cyklu i mialam sie starac wczoraj i w niedziele ..ale moj ukochany dopiero dzis zjechal wiec bedzie dzien po dniu...

Ludzik a do kogo chodzisz w luxmedzie jesli mozna spytac. Ja rodzilam na polnej i tam chcieli ode mnie tylko wymaz i to z watroba i nic wiecej a tez mialam wszystko przy sobie:)

Suselku bedzie dobrze:* ja mdlosci miala chyba przez 4 miesiace, masakra:)

Susel masz rację muszą coś zmienić, bo to nieekologiczne zachowanie:)

ale ja go obudziłam o 11, a firanki powiesił ok 12.30:) więc nie od razu, a by spróbował się na mnie gniewać - cały tydzień je wieszał:) i tak nie było wszystko super, bo musiałam mu zwracać uwagę co by wyładował zmywarkę, bo jak ja ja rozładuję to potem kręgosłup mnie boli. A jemu się nie chciało, a naczyń w kuchni do schowania od cholery czekało, więc kuchnia brudna była.

A ja chyba złamałam palec mały u stopy, zahaczyłam o krzesło, stopa spuchnięta lekko, palec siny, stopy nie mogę normalnie obciążyć, ale do szpitala jechać nie będę bo na porodówkę z gipsem mi się nie uśmiecha:)

Julia owocnych starań:)

suselku będzie dobrze :* Grześ cały czas był o tydzień młodszy na usg od OM a teraz jest chłop na schwał :-D i chyba już taka nasza mamina dola - boimy się w ciąży i później cały czas, bo ciągle coś :sorry:

gochson
gratuluję wizyty :-D dla takich momentów chciałabym znów być w ciąży... :sorry: może kiedyś wpadniemy... :sorry:

Cześć :happy:
My dziś zakupowaliśmy, jesteśmy bogatsi o komodę do przedpokoju i 2 żyrandole i biedniejsi o kilkaset PLN... :sorry: no cóż :-p aaaaaaaaaaaa i skorzystałam z okazji, że małż w domku i poszłam dziś biegać :-D normalnie jestem jak nowa :-D

ale się wkurzyłam
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
20.08 kupiliśmy w Agacie komodę, która podobno rozchodziła się jak ciepłe bułeczki. pani obiecała, że max do 2 tyg będzie. czekamy tydzień, drugi, trzeci... cisza... dziś jechaliśmy fotele do komputera do Agaty pooglądać myślę wezmę papiery zapytam i co się okazało, że od 30 komoda na nas czeka tylko informacja do ans nie dotarła jeszcze chwilę i byśmy karę za rozwiązanie umowy płacić musieli
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Hej!
Ja już po wczorajszej imprezce, wszystko się udało to mogę spokojnie iść rodzić :-pSynu z prezentów zadowolony, siedzi od wczoraj i układa lego.
Ja jak zwykle, przynajmniej z raz dziennie wymiotuję :dry:

mychunia, dlatego ja jak mam coś zamówione to sama co kilka dni dzwonię i pytam o moje zamówienie. Mam to gdzieś czy ktoś uzna mnie za upierdliwą czy jak. Całe szczęście, ze wszystko w czas się wyjaśniło.

Gochson, super, ze wizyta udana :tak:

iwo nie próbowałam pomarańczowego z imbirem. Może się skusze bo mam jedno i drugie w domu.
No a mój M ma być 20go. Wczoraj wyczyściłam i odkurzyłam auto, wymyłam również - moge rodzić na 102% :-p

Ludziku, kiełbasa zrobiona? Daj przepis z jakiego mąż korzysta.

Phoebe jak tam atmosfera w domu?

reklama
Agamemnon, ja mogę rodzić na 200%, ale mała jeszcze nie chce:( a przepis mój M miał z głowy, bo on kiedyś z rodzicami robił i tak jak pamiętał + 3 różne z netu i zobaczymy co wyjdzie :) jak spróbujemy i będzie dobra damy przepis:)

My zaraz znikamy na piknik do parku, a potem się zobaczy. Dziś mała znowu opadła, bo co raz ciężej mi się chodzi i czuję jej nacisk bardziej na okolice spojenia łonowego:) - po meczu Polska Francja możemy już jechać na porodówkę według mnie:). Palec u nogi dalej spuchnięty i siny:( i boli.

Mychunia w Agata meble chyba wszędzie mają takie standardy, że szkoda gadać - my z krzesłami też mieliśmy małe przeboje, ale dobrze, że się dobrze skończyło:)

Do góry