reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Agamemnon to dobrze, że wiadomości są dobre, a swędziało, bo swędziało, może jakieś alergiczne reakcje. Ważne, że wszystko okej:) i obu tak było do końca:)&

No, a ja czekam na męża, który wraca z pracy. ostatnio ma tyle pracy, że wraca tak późno, a ja czekam, a mieliśmy jechać wózek zamówić i oczywiście nie wiem czy się wyrobimy.

Susel - i jak wizyta?

Mychunia - a masz jakiś powód do stresu czy tak Cię naszło? Trzymam kciuki!!

Agamemnon - to dobrze, że to nie ta cholestaza, uf. Pytałam czy masz jakieś zaczerwienia, bąble (chyba spytałam?), bo może to częsta w ciąży i niegroźna :) pokrzywka? Ja przeszłam na początku ciąży, nie wiem czy pamiętasz ;)

Ja po wizycie :) Młody waży 3000 g :) Według OM termin porodu na 21.09. Dziś 35+6 Mały nie jest jakimś pultaskiem - ma dużą główkę i to ona podniosła trochę wagę ;) Główka: BPD 39+1!! HC 36+6, ale już nóżka na ten 36+1 i brzuszek też raczej szczupły, bo na 36+6
Mąż, gdy się urodził miał taki łepek, że życzliwe sąsiadki sugerowały jego mamie, że ma wodogłowie ;-) Ja też nie mam małej główki. Jak ja go wycisnę? Do 40 tc może dojść do 3800 g, choć gin obstawia 3500 g :) Zobaczymy....

Cyntia to ty już na starcie pierwsza stoisz:) tą główkę trzeba będzie urodzić, więc trzymam kciuki co by lekko przeszła:)....:) Super, że wszystko okej:)

a ja nie mogę spać:(

Hej!
Cyntia nooo to wysunęłaś się na prowadzenie :-) To widać, że to norma z tymi większymi główkami, jak to benfica napisała - będą same Einsteiny :rofl2:
No nie ukrywam, że nie pamiętam, że miałaś wysypkę :zawstydzona/y:Ja i moja pamięć to czasem często sie nie lubimy. Dzwoniłam wczoraj do doktorki, w czwartek mam podjechac na KTG. Ja usg będę miała dopiero 22.09 więc wtedy się okaże, jaki synu duży :tak:

Ludziku od której nie śpisz?? Zresztą w dzień możesz się legnąć :happy: Mi się dobrze spało, deszcz całą noc padał, stukało o dachowe więc usypiająco było :tak:

No i tak, zaraz zawiozę syna i co tu w domu działać :confused:Muszę jedynie łazienkę wyszlifować na cacy i chyba się za to wezmę bo przecież nie robić nic do 14 toż to grzech :baffled:

Dziewczyny gdzie jesteście?!?!?!

reklama
Do góry