reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

MonaG1985 -
Ty skończony 34tc:szok: niby to aż 3 tyg. więcej ode mnie ...ale jakoś tak powiało groza ze to prawie już,

Iwo - ja w związku z poprawą pogody (brak upałów), wysypiania się chwilowo przekładam poród na ostatni tydzień października :-D lub na 3 listopada (byleby nie 1.11 lub 2.11)

reklama
Agamemnon - kurcze, takie objawy są objawami cholestazy, a to nie jest bezpieczne dla maluszka.
Kiedy masz wizytę? Może zrób sobie próby wątrobowe wcześniej?

Agamemnon daje lakuloze syrop na zaparcia ale nic nie pomaga. Masaze tez nic nie daja.
A po dokładniejszych badaniach na słuch bedziemy wiedzili jaka jest dokladnie waga czy aparat czy co, trzeba czekac

miłego dnia my do auchan na zakupy sie zbieramy

Agamemnon - kurcze, takie objawy są objawami cholestazy, a to nie jest bezpieczne dla maluszka.
Kiedy masz wizytę? Może zrób sobie próby wątrobowe wcześniej?
Próby wątrobowe mam dobre, badam się co miesiąc bo ja bez woreczka jestem. To jest na tle alergiczno-nerwowym. Wypiłam wapno i już lżej tak więc ze 2 razy jeszcze wypiję dzisiaj i powinno byc git :tak:

wiikki a Ty karmisz piersią czy mm? Bo nie pamiętam :zawstydzona/y:
Udanych zakupów!

goska ja tez się cieszę, że upałów już nie ma i można spać po ludzku :tak:Czekam jeszcze aż będę mogła położyć się spać na brzuchu :rofl2:

Agamemnon - a to dobrze :) A czemu nie masz woreczka? Ja mam kamień na woreczku (2,5 roku temu miał 9 mm), ale daje o sobie znać głównie po alkoholu (głównie po wszelkich wodkach i winach, dlatego ich nie pije. Raczej tylko piwo). Ale bym się napila piwa.... Taką Wareczke Strong - mmmm, lubię jej smak....

witam z rana:-D
JUTRO OTWIERAMY WRZEŚNIOWY WOREK!!!!!!!! DZIEWCZYNKI GOTOWE?

Agamemnon - tez o choleostazie pomyślałam :sorry2: ale jak widze ty zapobiegawcza dziewczyna :tak:a może na tle nerwowym to się uaktywnia? Starszak zaczyna szkołę/ młodszy lada dzień wyjdzie - może jesteś tym poddenerwowana?

Co do grzybów to moja mamcia była wczoraj ale niewiele przyniosła.
Fotel najtańszy 119zł ale od razy wyczaiłam pled pasujący do wnętrza za 9zł i mam świetny mebel :tak:fotka po południu.

Agniecha - zaglądaj częściej :tak::tak::tak:daj znac kiedy CC to tak fajnie znać datę bo się człowiek może przygotować

Gosia - mi to chyba bez różnicy chociaż ostatnio łapię się że wolałabym dalej niż bliżej bo mam wrażenie że jeszcze tyle do załatwienia zostało :rofl2: ja też chce już spać na brzuchu i ubrać się w moje stare rzeczy :baffled:

Wikki - nie stresuj się może uszczerbek słuchu nie jest duży. U takiego malucha trudno jest sprawdzić. Wiem ze koło W-wy jest super centrum leczenia słuchu Kajetany - może tak udało by ci się dostac na konsultację?

Cynita - ja chce domowe MOJITO już pisałam Adze:-D

Zmykamy do kościła

dzień dobry :)

Iwo, napewno dam znać :) Będę zaglądać, obiecuję :)

Ja będę miała skierowanie na CC bo pierwszą ciążę tez miałam zakończona cięciem ze względu na wadę wzroku, a rok temu miałam operację na oczy i też dlatego.

Wiikki, trzymam kciuki za Was !!!!!!! Co do spaceru to z wielka chęcią, w której części Wrocławia mieszkasz?

MamaTomeczka - tulę.... Bardzo mi przykro, że cierpisz przez faceta.

Mój dzisiaj w sprzeczce powiedział, że wcale mnie nie wybierał na matkę swojego dziecka, bo to ja sama się do niego wprowadziłam! Myślałam, że mu strzelę. Tylko, że to on prawie rok czasu pierwszy naciskał na dziecko.
A gdy powiedział, że nie będę dobrą matką, to ryczlam jak bóbr w łazience - jakbym sama się tego nie bała.
Powiedziałam, że ma uważać, bo w każdej chwili mogę się wyprowadzić i będę sobie wychowywać synka tak źle jak mi się tylko podoba.

Czasem w kłótni ludzie mówią sobie słowa poniżej pasa i to wcale nie znaczy, że tak myślą, a chcą się po prostu zranić....
MAMOTOMECZKA, może on ma jakiś kryzys i obowiązki go przerosly? Wiesz jak to jest - faceci są słabi.... Może zanim zaczniesz myśleć definitywnie o rozwodzie, to warto spróbować terapii?
A nie myślałaś, by zweryfikować u niego w pracy czy jeździ na te delegacje?
Musi być Ci ciężko :(

uf wróciłam od rodziców... weekend bardzo wypełniony, ale udało się wszystko załatwić pozytywnie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

ludzik bez cytryny bym nie wypiła glukozy ;-)

mamaTomeczka bardzo mi przykro....

reklama
wiikki - syn szwagierki mila 3 migdal i zwlekali z jego wycięciem, aż mu się zaczął słuch pogarszać. Migdał uciskał na bębenki (błonę zdaje się), miał już 3 zabiegi w klinice w Kajetanach - sprzęt jak to mówią XXII wiek i naprawdę mega ciężkie przypadki tam trafiają no i potrafią pomóc, szwagier na NFZ tam się konsultuje (jedna z lepszych klinik w Europie).

Światowe Centrum Słuchu | Diagnostyka Leczenie Rehabilitacja

Do góry