reklama
agamemnon
Fanka BB :)
Woreczka nie mam bo kamole były i trzeba było się go pozbyć.Agamemnon - a to dobrze A czemu nie masz woreczka? Ja mam kamień na woreczku (2,5 roku temu miał 9 mm), ale daje o sobie znać głównie po alkoholu (głównie po wszelkich wodkach i winach, dlatego ich nie pije. Raczej tylko piwo). Ale bym się napila piwa.... Taką Wareczke Strong - mmmm, lubię jej smak....
No jednak czytam, ze może to być cholestaza. Zadzwoniłam do znajomej położnej i kazała wziąć Sylimarol bo mówi własnie, ze to wątrobowa sprawa. No i dieta.
No i co, jak mnie coraz mocniej giry zaczynają swędzieć, nocka z głowy :-(
mamoTomAni kochana przykro mi, ze mężu się nie tak zachował. Mam nadzieje, ze jednak będzie między Wami ok, ze to przejściowe, nadmiar obowiązków, zmęczenie itp. Sprawdz te delegacje w pracy, przeciez możesz. No jakos musisz rozwiać swoje podejrzenia bo tak nie da się żyć.
Jakbyś chciała się wygadac to jestem, obcemu lepiej jak swojemu :*
Cyntia ech kurcze i Twój się nie popisał :-(Wie jakie masz stosunki z mamą i jeszcze Tobie dogryza, ze będziesz złą matką?! Tu przegiął pałę. Czego te chłopy takie nie myślące? Wiedzą , ze teraz potrzeba nam spokoju, zrozumienia i po prostu bliskosci to jakieś takie cyrki.
Mam nadzieje, ze dojdziecie do porozumienia i Cię przeprosi!
Boszzz jak swędzą mnie stopyyyyyyyyy
Mar-chew
mamaTomeczka - nie zazdroszczę sytuacji z mężem... mam nadzieję, że jednak się mylisz... czy tych delegacji kiedyś było mniej? mój wujek kiedyś pojechał za swoją żoną i ją przyłapał na gorącym uczynku... właśnie, masz możliwość sprawdzić te delegacje?
MonaG1985
witam dziewczynki
Agamemnon- cesarkę mam bo już jedną mam za sobą, mam bardzo długą szyjkę zawinięta na końcu więc poprzedni poród tak się skończył ze mały nie mógł wejść do kanału rodnego - jeszcze to łożysko- mi to na rękę wolę cc jak mam się męczyć parę godzin na darmo
Gośka-tak już zaczynam 35 tydzień ciąży ale odnoszę wrażenie ze ta końcówka ciągnie się niemiłosiernie - już mam dość
MamaTomeczka- też mamy z mężem ostatnio ciężkie miesiące- jak się kłócimy to na amen- dzisiaj też cały dzień mieliśmy spięcia:/ współczuję kochana- jesteśmy silne- dasz radę- może go wszystko przerosło i musi nabrać dystansu do wszystkiego :/
Agamemnon- cesarkę mam bo już jedną mam za sobą, mam bardzo długą szyjkę zawinięta na końcu więc poprzedni poród tak się skończył ze mały nie mógł wejść do kanału rodnego - jeszcze to łożysko- mi to na rękę wolę cc jak mam się męczyć parę godzin na darmo
Gośka-tak już zaczynam 35 tydzień ciąży ale odnoszę wrażenie ze ta końcówka ciągnie się niemiłosiernie - już mam dość
MamaTomeczka- też mamy z mężem ostatnio ciężkie miesiące- jak się kłócimy to na amen- dzisiaj też cały dzień mieliśmy spięcia:/ współczuję kochana- jesteśmy silne- dasz radę- może go wszystko przerosło i musi nabrać dystansu do wszystkiego :/
Grzankaa
Mona mi tez koncowka sie bardzo dluzyla a teraz czas pedzi nie wiem kiedy
Mama TomiAni przykro mi, ale moze rzeczywiscie tak sie stalo, ze go przerosly nowe obowozki? Moze nie radzi sobie z placzem Ani? Faceci kurde mysla, ze zrobia dziecko i to wszystko o reszte martw sie sama. 3mam kciuki zeby ulozylo sie tak, jak Ty tego chcesz.
Iwo a jaki fotel kupilas, jaka ma nazwe? Mi wlasnie brakuje takiego miejca bo jak karmie na lozku to nie mam sie jak oprzec za bardzo i plecy mnie ciagle bola. Ja kapie caly czas w tej wanience i spoko jest
Wzywam do odpowiedzi: Malusiolka, Julia, Kinia, Natkusia, Ewka co u Was?
Susel jak tam?
Mama TomiAni przykro mi, ale moze rzeczywiscie tak sie stalo, ze go przerosly nowe obowozki? Moze nie radzi sobie z placzem Ani? Faceci kurde mysla, ze zrobia dziecko i to wszystko o reszte martw sie sama. 3mam kciuki zeby ulozylo sie tak, jak Ty tego chcesz.
Iwo a jaki fotel kupilas, jaka ma nazwe? Mi wlasnie brakuje takiego miejca bo jak karmie na lozku to nie mam sie jak oprzec za bardzo i plecy mnie ciagle bola. Ja kapie caly czas w tej wanience i spoko jest
Wzywam do odpowiedzi: Malusiolka, Julia, Kinia, Natkusia, Ewka co u Was?
Susel jak tam?
Ostatnia edycja:
iwo:)
Grzanka - PELLO Fotel - IKEA mam tez fotkę w tel wstawię jak wrócę z rozpoczęcia roku
Ludzik
witam po weekendowo wczoraj późno wróciliśmy to już nie pisałam Wczoraj z moimi rodzicami też byłam na grzybach jak znalazłam M przychodził zbierać, co bym się nie schylała, bo potem boli mnie kręgosłup, a podobno to takie częste schylanie może coś przyspieszyć, a nie chciałam rodzić w ten weekend
MamoTomeczka ściskam kciuki, co by Twoje przeczucia były mylne... Ale to jest straszne, że faceci zrobić dzieci potrafią, ale potem wspierać gdy jest ciężko to już nie.Mocno ściskam i trzymaj się.... Cyntia dobrze, że Twój się opanował. Generalnie nie bronię facetów, ale wiem, że ja np mam takie rozchwiania, że mój M czasem się nie łapie i mu ciężko, ale jednak i tak jest wyrozumiały. dziewczyny mam nadzieję, że wasi też znajdą mózg
Dziewczyny, które umawiają się na cc - trochę Wam zazdroszczę, że będziecie znać dzień. Ja wariuje, bo wydaje mi się, że to w każdej chwili może się zdarzyć i ja nie wiem kiedy. - wczoraj wieczorem miałam w małych odstępach czasowych kilka skurczów, i już myślałam, czy to się zaczyna...
Mona, a te ostatnie dni też mi się dłużą niemiłosiernie, ale mam nadzieję, że mała jak tylko jej kuzynka ( która miała się rodzić 26.08) się urodzi, to my zaraz po niej w końcu do tego 40 tygodnia chyba nie musimy czekaćzaczynam małej kibicować, co by się jej zaczęło chcieć na ten świat
Zaczął się Iwo wrzesień, więc worek pora rozwiązać, ja tak po 10 września mogę już spokojnie się rozwiązywać M odda spokojnie duży projekt i będzie miał mniej stresu potem, kiedy będziemy "uczyć" się malutkiej
Agamemnon jak tam, uspokoiło się swędzenie??
U nas dziś deszczowo, ja idę na ploty, potem popołudniu zamówić wózek, a dziś kurier dostarcza ostatnią paczkę i oznajmiam, że od jutra ciąża donoszona i domek gotowy udało się wszystko idealnie
MamoTomeczka ściskam kciuki, co by Twoje przeczucia były mylne... Ale to jest straszne, że faceci zrobić dzieci potrafią, ale potem wspierać gdy jest ciężko to już nie.Mocno ściskam i trzymaj się.... Cyntia dobrze, że Twój się opanował. Generalnie nie bronię facetów, ale wiem, że ja np mam takie rozchwiania, że mój M czasem się nie łapie i mu ciężko, ale jednak i tak jest wyrozumiały. dziewczyny mam nadzieję, że wasi też znajdą mózg
Dziewczyny, które umawiają się na cc - trochę Wam zazdroszczę, że będziecie znać dzień. Ja wariuje, bo wydaje mi się, że to w każdej chwili może się zdarzyć i ja nie wiem kiedy. - wczoraj wieczorem miałam w małych odstępach czasowych kilka skurczów, i już myślałam, czy to się zaczyna...
Mona, a te ostatnie dni też mi się dłużą niemiłosiernie, ale mam nadzieję, że mała jak tylko jej kuzynka ( która miała się rodzić 26.08) się urodzi, to my zaraz po niej w końcu do tego 40 tygodnia chyba nie musimy czekaćzaczynam małej kibicować, co by się jej zaczęło chcieć na ten świat
Zaczął się Iwo wrzesień, więc worek pora rozwiązać, ja tak po 10 września mogę już spokojnie się rozwiązywać M odda spokojnie duży projekt i będzie miał mniej stresu potem, kiedy będziemy "uczyć" się malutkiej
Agamemnon jak tam, uspokoiło się swędzenie??
U nas dziś deszczowo, ja idę na ploty, potem popołudniu zamówić wózek, a dziś kurier dostarcza ostatnią paczkę i oznajmiam, że od jutra ciąża donoszona i domek gotowy udało się wszystko idealnie
iwo:)
reklama
agamemnon
Witajcie
Posępny mam dzisiaj nastrój, ze mi się nawet pisać nic nie chce
Nocka dobrze, coś tam mnie piety swędoliły ale nie uciążliwie ze spać bym nie mogła. Teraz w dzien gdzieniegdzie cos zaswędzi. Biorę od wczoraj tabletki na wątrobe, dzisiaj z rana poleciałam zrobić wyniki prób wątrobowych. Naczytałam się w necie i już mam schize. Po 17 mam dzwonić i bede wiedziec jak wyniki.
Już nastawiam się na szpital, wole tak myśleć jak mam się zdziwić :-(
Trzymajcie proszę za mnie kciuki, zeby wszystko było ok !
Odezwe sie po 17
Posępny mam dzisiaj nastrój, ze mi się nawet pisać nic nie chce
Nocka dobrze, coś tam mnie piety swędoliły ale nie uciążliwie ze spać bym nie mogła. Teraz w dzien gdzieniegdzie cos zaswędzi. Biorę od wczoraj tabletki na wątrobe, dzisiaj z rana poleciałam zrobić wyniki prób wątrobowych. Naczytałam się w necie i już mam schize. Po 17 mam dzwonić i bede wiedziec jak wyniki.
Już nastawiam się na szpital, wole tak myśleć jak mam się zdziwić :-(
Trzymajcie proszę za mnie kciuki, zeby wszystko było ok !
Odezwe sie po 17