agamemnon
Fanka BB :)
Ludziku, a to pewnie. Z łóżkiem się nie dziwie, ze po remoncie. Mnie też czeka jeszcze remont klatki schodowej, M będzie kładł tynk więc znów szlifowanie chałupy z początkiem września Mam nadzieje, że siły będę miała bo inaczej klops
Co do rękawić to poczekaj, bo może zima nie będzie sroga tylko taka jak w tym roku Oby!
benfica, jak robisz kaszę na słodko??
Co do dni to pamietam.....monotonia na maxa czasami Dobijały mnie przeogromnie takie dni. Ja należę do wszendobylskich, z reguły nie lubię w domu siedzieć no ale jak już właśnie trzeba bo pogoda to łaże przybita.
Wymysliłam sobie plan na dzisiaj :-)
Na 12 jadę do rodziców na obiad - makaron z jagodami Na 13 dam syna do przedszkola na 2-3h. Już tam chodził dwa lata, przedszkole prywatne, więc się wyszaleje i odwiedzi stare kąty :-)
Ależ jestem happy!!!
dobra, zostały mi fronty
Co do rękawić to poczekaj, bo może zima nie będzie sroga tylko taka jak w tym roku Oby!
benfica, jak robisz kaszę na słodko??
Co do dni to pamietam.....monotonia na maxa czasami Dobijały mnie przeogromnie takie dni. Ja należę do wszendobylskich, z reguły nie lubię w domu siedzieć no ale jak już właśnie trzeba bo pogoda to łaże przybita.
Wymysliłam sobie plan na dzisiaj :-)
Na 12 jadę do rodziców na obiad - makaron z jagodami Na 13 dam syna do przedszkola na 2-3h. Już tam chodził dwa lata, przedszkole prywatne, więc się wyszaleje i odwiedzi stare kąty :-)
Ależ jestem happy!!!
dobra, zostały mi fronty