benfica, mój H tez mało spał w domu ale na spacerze to ciurkiem po 4h. Pamietam jak zimą w mrozy nie mrozy te 4h drałowałam brrrr
Ja taki zmarźluch jestem, że masakra. Nie wiem jak przeżyję tą zimę
No u nas z zabawami podobnie, wymyślam co może robić ale najlepiej jak ja bym robiła z nim. Dzisiaj jestem uziemiona bo pada deszcz więc wizja wyjścia odpada. Mam cel posprzątac kuchnię, jak to zrobię no to już niech stracę - będę się bawić
Ludziku, no to dobrze, że wyniki się nie pogorszyły
Ja miałam dzisiaj iść na wyniki ale nie mam skierowania bo moja dr na urlopie więc za tydzień będę robić. Co do koszul to ja mam jedną nową i drugą wezmę z domu jakąś. Ja to bym się najchętniej w dresy wbiła bo mi wygodnie no ale trzeba psiapsiochą się chwalić
Kurde, mobilizujesz mnie do tego abym do swojej torby zaczeła pakować rzeczy :-) Już dzisiaj miałam nastawic pranie z pościelą dla B ale poczekam aż przyjdzie mi kołyska to i tamtą wypiorę od razu.
mamoTomeczka no to ładnie Ci śpi Andzia. Czego rurki nie skomentuję? Może dlatego , że mi się jakoś źle kojarzy
Wiesz, nie musiałam nigdy tego użyć więc mam takie zdanie, nie wiem jak będzie z B, być może będę musiała się takim czymś poratować? Jak to się mówi, nie mów hop zanim nie podskoczysz
Ja nie zapomnę, jak mi koleżanka mówiła, ze jej babcia miała taką metodę, że jak dziecko nie mogło zrobić kupki to wkładało się palca w pipkę i naduszało na odbyt i szło
Boziu, toż to całkiem ciemnogród jakiś i dla mnie to już jakieś przegięcie totalne dlatego jak się nasłuchałam takich "rad" i innych tego typu to mam po prostu złe skojarzenia jakieś.
Moja "mama jest pielęgniarką i wyobrażasz sobie, ze jeszcze w tych czasach potrafią przyjść dziewczyny do poradni z dziećmi, które np mają "zasadę", że nie obcinają nożyczkami dziecku paznokci do 3m-ca tylko obgryzają?! Albo nie myją główki póki jest ciemieniucha tylko ją wyczesują?! Albo zeby dziecko spało dobrze, to alkoholem pod nosem smarują?!
XXI wiek.
No do mojego H nie ma kto przyjść tzn ma ale to jest na zasadzie, że godzina zabawy w spokoju a potem trzeba patrzeć więc co mi to za układ jak wtedy tez nic nie porobię
Trudno, jeszcze wytrwam do 4.08 i niech idzie do przedszkola.
Grzanko, zobacz za prezentem takie fajne sa biżuteryjne smoczki z datą chrztu. Mój H dostał od moich rodziców. No i plus kasa. Chyba, że chcesz tylko prezent?
No i się witam
Zaraz na moje nieszczęście kończę pić kawę i trzeba się ruszyć i wziąć za kuchnię. Muszę wszystko poczyścić
Cięzki mam z rana start.....