Ja mleko ze sobą wezmę do szpitala i nawet nie zamierzam mówić, że mam. Wezmę też czajnik i sama będę robić jak będzie taka potrzeba. Wiem jedynie, ze na oddziale juz jakiś tam typ mleka mają i wtedy z synem to był NAN i kazali taki sam kupic do domu. Nie wiem jakie kupie
Co do monitorów itp to ja się czaję jeszcze na takie cudo
Elektroniczna Niania Kamera LCD Denver SC-16 (4442927865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moja mama powtarza, że to zbyteczne, a ja uważam, ze w domu mi się przyda. Nie muszę targac dziecka na dół do kuchni by obiad uszykować. Będzie w swoim pokoju i koniec
mamoTomeczka wiem o czym piszesz, ze pozbyłas się wszystkich szwów :-)
Co do zachwalania to ja zawsze trzymam język za zebami bo zawsze jak pochwaliłam H to było na odwrót, tak samo jak ktoś sie teraz pyta: "nie choruje?" - nic nie odpowiadam bo ostatnio mówiłam, ze 3 miechy cisza i za tydzien była angina
Co do tych wszystkich rzeczy które trzeba do szpitala to na prawde, przekonałam się jakie to ważne by w miarę wszystko wziąć. Jak urodził się H no to tak po południu mama z mężem przyjeżdzali i jakoś chyba na drugi dzien po porodzie poprosiłam by mi przywieźli smoczek dla H bo ciężko go uspokoić w nocy. Wytłumaczyłam jaki, że najmniejszy itp No to przyjeżdzają na następny dzien, mama mi opowiada, ze dwa kupili, że wyparzyła. Ja patrze, a oni kupili dwa smoczki do butelek aventu
Szkoda gadać
Ludziku, jak rodziłam to był upał jak sie patrzy
Wiesz jak to z pogodą, wszystko się może zdażyć. Jedyny gwarant to to, ze śniegu nie będzie :-)
Dobra, byłam dzisiaj na Policji
Sprawę zgłosiłam więc sama z siebie dumna jestem, że poszłam
U mamci zjadłam makaron z jagodamiiiiii,.....mmmmmm
No a teraz zawijam się myć i potem poczytam wizyty i porody :-)
---------------
Co do mleka to to mi się podoba
ENFAMIL O-Lac 400g ( Nie zawiera laktozy) (4449667583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mój synu pija mleko bez laktozy i ogólnie takowe jest zalecane. Czasami te wszystkie bóle brzucha są właśnie spowodowane jej nietolerancją .
Wy jakie kupiłyście??
ENFAMIL O-Lac 400g ( Nie zawiera laktozy) (4449667583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.