Cyntia85
Fanka BB :)
Wiikki - super, że Wy już w domku A miałaś dokładne badania połówkowe? Nic nie mówili wtedy o wadzie serduszka? Bidulko, tyle stresu.... Teraz każdy dzień będzie lepszy! Zdrówka dla Was!
MamaTomeczka - no czułam, że nie zdążysz tej foty zrobić Trzymam kciuki!
Natkusia - 100 lat dla synka
Ludzik - mam takie same refleksje jak Ty. A nawet zastanawiałam się czy chrzcić małego czy dać mu wybór, gdy będzie starszy. Ja wierzę w Boga, modlę się codziennie, ale nie chodzę do kościoła. Mój mąż to totalny bezbożnik, a na Chrzest bardzo naciska - tego to nie rozumiem - nie uznawać kościoła, a nawet go szkalować i się z niego śmiać, ale chrzcić w kościele, to już tak. No niestety u większości tak wygląda
MamaTomeczka - no czułam, że nie zdążysz tej foty zrobić Trzymam kciuki!
Natkusia - 100 lat dla synka
Ludzik - mam takie same refleksje jak Ty. A nawet zastanawiałam się czy chrzcić małego czy dać mu wybór, gdy będzie starszy. Ja wierzę w Boga, modlę się codziennie, ale nie chodzę do kościoła. Mój mąż to totalny bezbożnik, a na Chrzest bardzo naciska - tego to nie rozumiem - nie uznawać kościoła, a nawet go szkalować i się z niego śmiać, ale chrzcić w kościele, to już tak. No niestety u większości tak wygląda