reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej:)

Marchewa w w końcu się doczekałaś:) Gratulacje:):):)

A my dziś wracając do domku zahaczyłyśmy o Smyka:) - przeceny się zaczynają:) i się nie mogłam oprzeć i kupiłam małej "piżamkę"ostatnio w ogóle często się czemuś nie mogę oprzeć dla małej:) tylko nie mam gdzie tego układać i wszystko ląduje w dużym worku, a mój mąż mnie przekonuje, że spokojnie jest jeszcze czas i wszystko zdążymy przygotować.

Zastanawiamy się nad wózkiem - na razie na prowadzeniu są wózki Tako. Ale to się jeszcze zobaczy:)

Teraz żebym mogła zacząć się delektować wolnym muszę mieszkanie doprowadzić do porządku, bo "trochę" zapuściliśmy je.

Ostatnia edycja:
reklama
Naktusia nie jestem z mała bo jest ma intensywnej terapii i mogę tam tylko przez 3godz być i nawet ok ręce nie mogę wziąć więc jaki sens bym płaciła za hotel i tam siedziała wolę jeździć tyle ma ile finanse pozwolą .

marchew no i wreszcie się doczekałaś!!! gratulacje!!!! czekamy na zdjęcie Gabrysia! :tak::tak::tak:

od poniedziałku, boli jak cholera, nie da się stanąć na nodze a żeby np podnieść drugą nogę do góry tak, że cały ciężar ciała spoczywa na tej bolącej to jest matrix! obierać się i rozbierać muszę na siedząco, wchodzę po schodach jedną nogą tak, żeby nie obciążać tej bolącej bo gdybym chciała na niej stanąć to pewnie bym się przewróciła.
Jak leżę to też pobolewa, tzn tak ćmi i czasami czuję jak promieniuje niżej do uda.
Dziś musiałam łyknąć apap bo musiałam być w pracy (zakończenie roku szkolnego) i inaczej nawet bym nie doszła z auta do szkoły :zawstydzona/y:
Najprawdopodobniej to dziecko / macica uciska na jakiś nerw. Pytałam Gina, niestety to ponoć dość częsta przypadłość na finiszu ciąży :-( gdy spytałam co mam zrobić, żeby przestało boleć to odpowiedział "urodzić" :-D

generalnie przez całą ciążę było super a teraz zaczynam się sypać, i fizycznie i niestety psychicznie. Jestem nerwowa, płaczliwa, zestresowana... :zawstydzona/y::-(

LUDZIK eee to bedziesz sie leniwic ;-)

MALUSILKA no czas strasznie leci! Michal to moja najwieksza milosc :-) jest uparty i ma charakterek ale jest bardzo madrym dzieckiem, mowo coraz wiecej choc strasznie nie pali sie do tego. Z sikilaniem to niestety pieluchy.. chcialam aby byl bez pampersa jak Wojtus sie urodzi ale niestety przez lezenie nie mam jak go uczyc.. mam w planach od wrzesnia :tak:
Aneczka juz urodzila, Jaś ma ponad miesiac :-) i nie wiem czy wiesz ale Galwaygirl tez jest w ciazy grubo w polowie :-)

IWO nam ból.. tez mam duzo sluzu a ostatnio to juz w ogole :sorry2: nie raz mysle ze wody mi odchodza..

MARCHEW szybko dochodz do siebie i czekamy na szczególy!

AGNIECHA zdrowka!

mamaTOMECZKA oo to bedziesz miala teraz synusia przy sobie!

KASIULA dzielna kobieta jestes! Glowa do gory.. Twoje posty są takie smutne :-( bedzie dobrze!

reklama
Hej dziewczyny;) wszystkim rozpakowanym gratuluje a za reszte kciuki, we wszystkich sprawach:)

U nas ok docieramy sie z Lenką. Karmie troche piersia a troche odciagam bo Mala nie chce za duzo ssac piersi albo zasypia przy niej. Nie wiem co zrobic, przystawiam ja caly czas bo bym chciala zeby tylko z cycka pila. Macie jakis sposob?

No i w dzien spi jak aniolek a w nocy daje nieraz popalic. Po jedzeniu odkladam ja do lozeczka i po godzinie ryk, utule ja odkladam i za jakis czas znowu.

Ale jest slodka i ją kocham;)

Do góry