reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Julia, pisałam do Kasik na PW, że dopiero w połowie tygodnia będę mieć laptop, to listę mogę wysłać. Listę mam na PW, ale jakoś nie jestem wstanie jej zobaczyć. Z listą będziecie w tyle i to bardzo, bo mam ją z maja. Pisałam na forum, że oddaje, bo nie mam na nią czasu, ale wtedy nie było odzewu. Będę mieć laptopa, nie ma problemu.

A dobrze Malus:-)
Co dzis porabiacie? Pogoda tez u Was kiepska?

Bo u nas pochmurno:/ po malu przygotuje obiadek i o 14 pojade po meza;-)
Dzis kotleciki mielone kapusta mloda z ziemniakami mlodymi;-)

grzanka Ty już pewnie po! czekamy z nieciepliwością na info!

marchew, ewka która następna?? :-D

agniecha mnie też się ostatnio śnią takie głupoty, że szok! :dry:

iwo mnie od dłuższego czasu napierdziela spojenie, w nocy nie mogę się przekręcić z boku na bok bo mam wrażenie, że zaraz pęknę w połowie. jak dłużej posiedze to gdy wstanę to idę jak kaleka, heheh. Dopiero jak rozchodzę to jest w miarę. No cóż u mnie całą ciążę było super więc chociaż teraz mam jakiekolwiek objawy i dolegliwości, hehe

Karola mnie od 3 dni już tak boli spojenie najgorzej odczuwam je w nocy i jak dużo siedzę:-(jutro zaczynam 25tc a mnie tak to już dokucza :-(

Grzanka powodzenia :) już dziś będziesz tulić maleństwo :)

A mnie spojenie wcale nie boli, ale mam dużo innych dolegliwości więc nie narzekam na brak bólu spojenia :p

Mnie mąż tak wkurzył wczoraj i dziś, że nie mam ochoty z nim rozmawiać. Powiedział, że sobie wymyślam te wszystkie bóle, żeby się inni nade mną litowali i pieścili, żeby on nie mógł sobie wyjeżdzać wspinać się w góry. Myślałam, że go czmś palnę jak to powiedział. Jest mi przykro :/

Julia, mniam. Idę do Ciebie na obiad :D Ja nie wiem co zrobić dzisiaj na obiad. Tak, pogoda taka sobie, że nie chce się z domu nawet wychodzić. Ale zaraz głowę umyje, wysusze i trzeba małe zakupy zrobić. M na 17-tą do pracy idzie, ale i tak te parę godzin to dla nas dużo :) Od 14 lipca M będzie pracować od poniedziałku do piątku i w końcu weekendy w domu :D Planujemy pod koniec lipca wypad na weekend na camping. Już się nie mogę doczekać. A jak się Ty i mała czujecie? Zapisałaś małą na bilans?

reklama
No wlasnie ze zapomnialam;/ bede musiala w przyszlym tygodniu isc:-)

A my dobrze aie czujemy ja od poniedzialku do pracy:/
To zeby Wam pogoda dopisala;-)

Do góry