reklama
agniecha83
Fanka BB :)
Hej, ale zła dziś jestem ostatnio Wam pisałam że mojemu J szef co chwila urlop przesuwa ale "ostatecznie" miał pójść na swój 2-tygodniowy urlop od 23.06 czyli dziś miał być ostatni dzień w pracy i co? Rano pisze mi sms, że w poniedziałek jest wpisany na jakieś tam roboty normalnie wiedziałam, że tak będzie, a J poszedł podziękować do szefostwa za urlop. Nie wiem co teraz :-( mam nadzieję, że się ogarną w tym biurze i dadzą mu ten urlop.
karola no ja z chęcią chciałabym już urodzić, ale chyba marchew będzie pierwsza poczekam w kolejce :-)
karola no ja z chęcią chciałabym już urodzić, ale chyba marchew będzie pierwsza poczekam w kolejce :-)
Mar-chew
odszedł mi czop! jaka ekscytacja ;p
marchew ten czop to wygląda jak korek? Ja też już chcę
a tak w ogóle to wczoraj J powiedziałam że jedna z moich koleżanek była na masażu szyjki macicy ten od razu do kompa i szuka filmiku żeby sprawdzić co to takiego i jak się to robi pooglądał chwilę przybrał siad prosty z ręka na piersi, odwrócił się i stwierdził, że ma już dość i w pośpiechu wyłączył kompa
a tak w ogóle to wczoraj J powiedziałam że jedna z moich koleżanek była na masażu szyjki macicy ten od razu do kompa i szuka filmiku żeby sprawdzić co to takiego i jak się to robi pooglądał chwilę przybrał siad prosty z ręka na piersi, odwrócił się i stwierdził, że ma już dość i w pośpiechu wyłączył kompa
Ostatnia edycja:
Mar-chew
ewka - u mnie nie do końca tak wyglądał ;p bardziej jak brązowy glut ;p tak łyżeczka od herbaty... spodziewałam się trochę bardziej zwartej konsystencji ;p
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Witam Kochane :*
Przepraszam ze sie nie odzywalam, ale laptop znow u naprawy :/
Malus Kochana, dziekuje, ze pytalas o Nas ;**
U Nas dobrze, Maly zaczal gadac, ochlodzilo sie i zaczal lepiej sypiac w dzien, noc cala przespi bez problemu 1.07 kolejne szczepienie, pewnie juz cos ok 6kg Stas ma, 5.07 chrzciny, pozniej wyjazd na kilka dni w gory
Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamusiom , zdroweczka dla dzieciaczkow :*
KINIUS :****
Chcialam doczytac do konca ale Malus pisalas drugi raz to musialam szybko odpisac
Zobacz załącznik 630120 Zobacz załącznik 630123Zobacz załącznik 630124Pozdrawiamy Cioteczki
Przepraszam ze sie nie odzywalam, ale laptop znow u naprawy :/
Malus Kochana, dziekuje, ze pytalas o Nas ;**
U Nas dobrze, Maly zaczal gadac, ochlodzilo sie i zaczal lepiej sypiac w dzien, noc cala przespi bez problemu 1.07 kolejne szczepienie, pewnie juz cos ok 6kg Stas ma, 5.07 chrzciny, pozniej wyjazd na kilka dni w gory
Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamusiom , zdroweczka dla dzieciaczkow :*
KINIUS :****
Chcialam doczytac do konca ale Malus pisalas drugi raz to musialam szybko odpisac
Zobacz załącznik 630120 Zobacz załącznik 630123Zobacz załącznik 630124Pozdrawiamy Cioteczki
Ostatnia edycja:
reklama
kasiula222
Malusiolka ja sie czuje dobrze staram jakoś zaakceptować ta myśl ze mam dziecko z zd choć to nie łatwe i nigdy sie z tym nie pogodze . Jadę teraz do małej, próbuje was odczytać z 3dni ale nie daje rady . Mała w następnym tyg jedzie do Krakowa ma juz ponad 2kg . Ostatnio trzymałam ją na rękach dziś też będę