reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzaneczko wiesz co w sumie moze to i lepiej ze chca bardziej naturalnie do tego podejsc...szyjka jest waznym organem:):) ale rozumiem tez twoja rezygnacje!;/
Ktoz to wie moze ruszy sie z nienacka;p

reklama
grzanka qrcze wiem, że to czekanie może wykończyć... :-( Kochana &&&&&&& żeby się jednak coś ruszyło szybko :*

marchew za Ciebie też &&&&&&&&&&&

julia oj pytanie "dlaczego" powtarzane po milion razy na dzień to jest ulubione pytanie Gabrysia :sorry: zwykle taka wymiana pytanie-odpowiedź ciągnie się w nieskończoność :-p

cyntia jak skurcze? Męczą Cię?

Ja czekam na małżowego, ale chyba będziemy dziś siedzieć w domu, bo pogoda nie sprzyja wycieczkom... :confused2: ja w ramach relaksu przesadziłam parę kwiatków w domu :happy: no i nadal mam problem z laktacją w prawej piersi... :baffled: nic nie pomaga, z częstszym przystawianiem włącznie... :baffled: a dziwne, bo wczoraj było nieźle, a dziś znów posucha... :confused:

Hej. Ja też w domu :-) ktg wyszło ok więc dostałam pismo, że odmawiają przyjęcia do szpitala :-D więc teraz tylko czekać do następnej wizyty która ma być we wtorek :-D oj uparciuchy z tych naszych dzieciaczków :-D ciepło i przyjemnie im w naszych brzuszkach i nie chcą jeszcze ich opuszczać :tak: musimy cierpliwie poczekać aż naszym pociechom zrobi się ciasno i w końcu do nas wyjdą :-D

muszę się wziąć za ogarnięcie chatki bo nic dziś nie zrobiłam :szok:

a pan dziś na stacji paliwowej pyta mi się:
- to na kiedy termin?-ja mu na to-
- no tydzień mi został - pan z wybałuszonymi oczyma-
- i jeszcze jeździsz samochodem?- :-D:-D ja mu na to
- a co tam, jak zacznę rodzić to wsiądę i pojadę :-D

Grzanko jak tam?;-)

Marchew ruszylo sie cos? I wspolczuje tego bolu...ale chwila moment i bedzie dzidzius po naszej stronie:-)

Ewka no ciekawe czy doczekasz wizyty hehe

julia - nic! trochę poplamiłam, czop nie odszedł, zero skurczy... jutro zatrudniam męża do szczypania ;p bo nie chce trzeci raz tego masażu... piję już cztery herbaty z liści malin dziennie... a jedyne co to byłam trzy razy już w toalecie ;p

Grzanka - jak tam u Ciebie?

Marchew masz biegunke?:-) bo niby ona tez zwiastuje zbilzajacy sie....:p
No mam nadzieje ze niebedziesz musiala miec tego robionego niech maz ladnie sie przez wekeend postara hehe:-)

Cos czuje ze Grzanka rodzi..:-D:-D:-D

Marchew moja znajoma w dniu porodu miala biegunke ;-) trzymam kciuki &&&

Grzanka jezeli to Wasza chwila to trzymam mocno kciuki za szybki malobolesny porod ;-)

Ewka ty tez sie szykuj ;-) moze chce zaskoczyc mame w weekend :-D

reklama
Ale macie przeczucia:) jestem na porodowce, w nocy mi polecialy wody, mam 4cm. Nie mam skurczy ale mocne bole w podbrzuszu. Czekam na sale bo w nocy jakis wysyp porodow byl tutaj:)

Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo:)

Do góry