reklama
grzanka qrcze wiem, że to czekanie może wykończyć... :-( Kochana &&&&&&& żeby się jednak coś ruszyło szybko :*
marchew za Ciebie też &&&&&&&&&&&
julia oj pytanie "dlaczego" powtarzane po milion razy na dzień to jest ulubione pytanie Gabrysia zwykle taka wymiana pytanie-odpowiedź ciągnie się w nieskończoność
cyntia jak skurcze? Męczą Cię?
Ja czekam na małżowego, ale chyba będziemy dziś siedzieć w domu, bo pogoda nie sprzyja wycieczkom... ja w ramach relaksu przesadziłam parę kwiatków w domu no i nadal mam problem z laktacją w prawej piersi... nic nie pomaga, z częstszym przystawianiem włącznie... a dziwne, bo wczoraj było nieźle, a dziś znów posucha...
marchew za Ciebie też &&&&&&&&&&&
julia oj pytanie "dlaczego" powtarzane po milion razy na dzień to jest ulubione pytanie Gabrysia zwykle taka wymiana pytanie-odpowiedź ciągnie się w nieskończoność
cyntia jak skurcze? Męczą Cię?
Ja czekam na małżowego, ale chyba będziemy dziś siedzieć w domu, bo pogoda nie sprzyja wycieczkom... ja w ramach relaksu przesadziłam parę kwiatków w domu no i nadal mam problem z laktacją w prawej piersi... nic nie pomaga, z częstszym przystawianiem włącznie... a dziwne, bo wczoraj było nieźle, a dziś znów posucha...
Hej. Ja też w domu :-) ktg wyszło ok więc dostałam pismo, że odmawiają przyjęcia do szpitala więc teraz tylko czekać do następnej wizyty która ma być we wtorek oj uparciuchy z tych naszych dzieciaczków ciepło i przyjemnie im w naszych brzuszkach i nie chcą jeszcze ich opuszczać musimy cierpliwie poczekać aż naszym pociechom zrobi się ciasno i w końcu do nas wyjdą
muszę się wziąć za ogarnięcie chatki bo nic dziś nie zrobiłam
a pan dziś na stacji paliwowej pyta mi się:
- to na kiedy termin?-ja mu na to-
- no tydzień mi został - pan z wybałuszonymi oczyma-
- i jeszcze jeździsz samochodem?- ja mu na to
- a co tam, jak zacznę rodzić to wsiądę i pojadę
muszę się wziąć za ogarnięcie chatki bo nic dziś nie zrobiłam
a pan dziś na stacji paliwowej pyta mi się:
- to na kiedy termin?-ja mu na to-
- no tydzień mi został - pan z wybałuszonymi oczyma-
- i jeszcze jeździsz samochodem?- ja mu na to
- a co tam, jak zacznę rodzić to wsiądę i pojadę
Mar-chew
Fanka BB :)
julia - nic! trochę poplamiłam, czop nie odszedł, zero skurczy... jutro zatrudniam męża do szczypania ;p bo nie chce trzeci raz tego masażu... piję już cztery herbaty z liści malin dziennie... a jedyne co to byłam trzy razy już w toalecie ;p
Grzanka - jak tam u Ciebie?
Grzanka - jak tam u Ciebie?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Marchew moja znajoma w dniu porodu miala biegunke ;-) trzymam kciuki &&&
Grzanka jezeli to Wasza chwila to trzymam mocno kciuki za szybki malobolesny porod ;-)
Ewka ty tez sie szykuj ;-) moze chce zaskoczyc mame w weekend
Grzanka jezeli to Wasza chwila to trzymam mocno kciuki za szybki malobolesny porod ;-)
Ewka ty tez sie szykuj ;-) moze chce zaskoczyc mame w weekend
Mar-chew
mamaTomka - mąż w pracy - wróci nad ranem więc ciężko z tym przytulaniem ;p
może Grzanka faktycznie rodzi
może Grzanka faktycznie rodzi
reklama
Grzankaa
Ale macie przeczucia jestem na porodowce, w nocy mi polecialy wody, mam 4cm. Nie mam skurczy ale mocne bole w podbrzuszu. Czekam na sale bo w nocy jakis wysyp porodow byl tutaj
Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo
Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo