reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Julia, pisałam do Kasik na PW, że dopiero w połowie tygodnia będę mieć laptop, to listę mogę wysłać. Listę mam na PW, ale jakoś nie jestem wstanie jej zobaczyć. Z listą będziecie w tyle i to bardzo, bo mam ją z maja. Pisałam na forum, że oddaje, bo nie mam na nią czasu, ale wtedy nie było odzewu. Będę mieć laptopa, nie ma problemu.

A dobrze Malus:-)
Co dzis porabiacie? Pogoda tez u Was kiepska?

Bo u nas pochmurno:/ po malu przygotuje obiadek i o 14 pojade po meza;-)
Dzis kotleciki mielone kapusta mloda z ziemniakami mlodymi;-)

grzanka Ty już pewnie po! czekamy z nieciepliwością na info!

marchew, ewka która następna?? :-D

agniecha mnie też się ostatnio śnią takie głupoty, że szok! :dry:

iwo mnie od dłuższego czasu napierdziela spojenie, w nocy nie mogę się przekręcić z boku na bok bo mam wrażenie, że zaraz pęknę w połowie. jak dłużej posiedze to gdy wstanę to idę jak kaleka, heheh. Dopiero jak rozchodzę to jest w miarę. No cóż u mnie całą ciążę było super więc chociaż teraz mam jakiekolwiek objawy i dolegliwości, hehe

Karola mnie od 3 dni już tak boli spojenie najgorzej odczuwam je w nocy i jak dużo siedzę:-(jutro zaczynam 25tc a mnie tak to już dokucza :-(

Grzanka powodzenia :) już dziś będziesz tulić maleństwo :)

A mnie spojenie wcale nie boli, ale mam dużo innych dolegliwości więc nie narzekam na brak bólu spojenia :p

Mnie mąż tak wkurzył wczoraj i dziś, że nie mam ochoty z nim rozmawiać. Powiedział, że sobie wymyślam te wszystkie bóle, żeby się inni nade mną litowali i pieścili, żeby on nie mógł sobie wyjeżdzać wspinać się w góry. Myślałam, że go czmś palnę jak to powiedział. Jest mi przykro :/

Julia, mniam. Idę do Ciebie na obiad :D Ja nie wiem co zrobić dzisiaj na obiad. Tak, pogoda taka sobie, że nie chce się z domu nawet wychodzić. Ale zaraz głowę umyje, wysusze i trzeba małe zakupy zrobić. M na 17-tą do pracy idzie, ale i tak te parę godzin to dla nas dużo :) Od 14 lipca M będzie pracować od poniedziałku do piątku i w końcu weekendy w domu :D Planujemy pod koniec lipca wypad na weekend na camping. Już się nie mogę doczekać. A jak się Ty i mała czujecie? Zapisałaś małą na bilans?

reklama
No wlasnie ze zapomnialam;/ bede musiala w przyszlym tygodniu isc:-)

A my dobrze aie czujemy ja od poniedzialku do pracy:/
To zeby Wam pogoda dopisala;-)

Do góry