reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ale macie przeczucia:) jestem na porodowce, w nocy mi polecialy wody, mam 4cm. Nie mam skurczy ale mocne bole w podbrzuszu. Czekam na sale bo w nocy jakis wysyp porodow byl tutaj:)

Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo:)
No to już laska z górki jesteś :-) Trzymam kciuki aby szybko i bezboleśnie !!!!!!!

reklama
grzaneczko trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiązanie &&&
marchew jak u Ciebie? Też na porodówce? A jeśli chodzi o wydalanie to ja od tygodnia mam takie luźne i też myślałam, że to jakiś zwiastun, ale nic się nie dzieje :-(

mnie wczoraj kręgosłup dał się we znaki, trochę poprasowałam po południu, a zaś chodzić nie mogłam, brzuchol też trochę boli jak na @ ale poza tym cisza :sorry2: a według ovufriend dziś mam rodzić :-D

Grzanka kciuki co byś szybko tuliła malucha:)

Marchew i Ewka trzymajcie się, będzie dobrze na Was też czas przyjdzie:)

A u nas wszystko po staremu:)

O ja cie Grzanka!!!!!! Ty już pewnie maleństwo tulisz!!!

Mama Tomeczka -
fajnie czytać że jest już OK, u mnie też już przeszło. Jak ten test wygląda? Ja mam dużo wodnistego śluzu. NA usg wyszło że ilość wód w normie a następne mam w środę, brzuszek rośnie więc to raczej moje schizy.

Agniecha - nie ma takich!! Pisz co słychać a nie tylko kciuki trzymasz!

Natkusia - jeszcze tydzień i odetchniesz:tak:

Dziewczynki czy was też w nocy tak bolą uda, jak śpicie na boku? Przez to musze zmieniać pozycję kilka razy w nocy:baffled: a to dopiero półmetek. Dziś zrobiłam rozgrzewkę przed ćwiczeniami, bo od jutra chce codziennie poświęcić trochę czasu na ćwiczenia i może coś się polepszy...............

reklama
Iwo, :-* u mnie ok, jeszcze dwa tyg i jedziemy na małe wczasy nad jeziorko i już się doczekać nie mogę, rosnę i rosnę :) za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. Jakaś ta ciąża strasznie stresująca dla mnie jest, ciągle mam jakieś głupie myśli że coś się stanie i wyzbyć sie tego nie mogę, potęgują to jeszcze głupie sny,

A co do bóli ud to ja tak nie mam, ale już mam problem z przekręcaniem się na druga stronę, jak słonica się czuję :)

Do góry