reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny ja też już nie śpię długo, ale jakoś ciężko było mi się zwlec z wyra :-) biodra mnie już tak bolą, że co 10 min muszę się prze kulnąć z prawej na lewą i z lewej na prawą :-D

mycha Amelka słodziutka :tak:
kinia i jak tam sytuacja w domciu? Młoda zaakceptowała małą? Jak się czujecie?
phoebe w moim ogromnym brzuchu mieszka dziewczynka :tak:
marchew w końcu musi coś ruszyć :tak: może po tym masażu :confused:
grzanko jak tam u Ciebie?

My wczoraj wszyscy mieliśmy dzień leniucha :tak: nic się nikomu nie chciało. Zjedliśmy śniadanie, później 1 obiad u teściów 2 obiad, babeczkę, loda, kolację i jak wróciłam do domu to padłam normalnie. Nie wiem po czym bo przecież nic nie robiłam chyba z przejedzenia :-D
Dzisiaj też pogoda jakaś nie ciekawa :sorry: młody kaszle od tygodnia albo i dłużej, teraz i ja zaczęłam kaszleć :baffled: kurczę na sam poród się nabawię jakiegoś zapalenia oskrzeli i dopiero będzie heca :sorry:
A tak ogólnie to dziś znowu mnóstwo śluzu się ze mnie rano wydobyło :zawstydzona/y: czekam tylko aż korek wypadnie i się zacznie :-D dziś jadę jeszcze na ktg o 14.30.

No to chyba by było na tyle :tak:
Miłego dzionka Wam życzę :tak:

reklama
Hej hej!

Ale wy ranne ptaszki :-p

KAROLA fajnie, że trafilas :-) oczywiscie ze Cie pamietamy :-D Ty juz tez prawie na wylocie!

No ciezarowki jak tam.. u zadnej nic sie nie dzieje? ;-)
Ja mialam wczoraj glupie wrazenie ze zaraz akcja mi sie zacznie :szok: ale przeszlo!

mamaTOMECZKA mam nadzieje ze z mezulem lepiej :tak:

Milego!

kinia super, że już wyszłyście :-D jak Nadia przyjęła siostrę? Jak mężu? Teraz to już możecie się ogarniać :happy:

mikaa
gratulacje mgr :-D:-D ale Cię w tym szpitalu nastraszyli jak zadzwonili z dziekanatu :szok: ale super, że już masz to za sobą :happy: teraz nic tylko rodzić ;-)

mycha Amelka słodziak :tak:

marchew
, grzanka, ewka no do roboty dziewczyny ;-) bo Wasze bociany są potrzebne staraczkom :laugh2:

karola no kopę lat :laugh2: spokojną miałaś ciążę? Ja dokładnie w takim terminie jak pokazuje dziś Twój suwaczek urodziłam :happy:

Cześć :happy:

Mój mężu też dziś w pracy, ale krócej, bo do 15 teoretycznie, więc nie jest źle :happy: Za to wiatrzysko wieje, chmur pełno, nic tylko siedzieć w domu :confused2: my wczoraj pół dnia zabawiliśmy u teściów, Gabryś się wyszalał z kuzynem i dosłownie padł nam w domu :happy: mój małż się obżarł jak prosiak, a ja w końcu wyszłam do ludzi :happy: tzn. wychodzę, ale głównie na plac zabaw, więc towarzystwo jest ciągle to samo, więc przydała się odmiana:tak: Gabryś ostatnio ma fazę, że nie lubi jak karmię Grzesia... ciągle pyta, po co on je, mówi, że brzydko je itp. ... :baffled: pewnie zazdrosny jest, bo raz - mam go wtedy na rękach i bądź co bądź się przytulamy, dwa - trochę to trwa, więc siedzę i jestem uziemiona... :baffled: tak go jakoś naszło teraz... :confused2:

już po uroczym masażu... w poniedziałek to był pikuś w porównaniu do dzisiejszego... brrr... ale ten może zadziałać i mam nadzieję - bo nie chcę mieć trzeciego!

Karola - ło matko brzuch faluje jak z jakiegoś horroru sci -fi :szok: moja w tym miejscu dupke miała to tylko delikatnie się wyginała

Marchewko, Grzanko - przytulam Was, do głowy mi tylko przychodzi to rozmowa z bejbikiem może posłucha uparciuch

ja se w łeb palnę, tyle roboty że garba od tego kompa dostanę
idę pomyć podłogi to się rozprostuje :laugh2:

Witam

Karola no faktycznie dzidzia ladnie wywija w tym brzuszku:)

Grzaneczko kochana a w jakim szpitalu lezysz? na Polnej? no mega wspolczuje.. oxy pewnie niechca dac bo masz chwile do terminu, no ale ja tez bym juz sie zloscila;/

Iwo to zapraszam do mnie przyda sie mycie podlog a leń straszny jest;p

Benfica no po malu sie zaczynaja pytania dlaczego tak a nie inaczej..:) dacie rade sobie:)

Julia tak na polnej. Niby nie chca nic dac zeby szyjka sama sie troche otworzyla. Pewnie bede tak siedziec przez weekend bo w pon bedzie ordynator to dopiero zadecyduje co dalej.

reklama
Do góry