Cześć dziewczyny ja też już nie śpię długo, ale jakoś ciężko było mi się zwlec z wyra :-) biodra mnie już tak bolą, że co 10 min muszę się prze kulnąć z prawej na lewą i z lewej na prawą
mycha Amelka słodziutka
kinia i jak tam sytuacja w domciu? Młoda zaakceptowała małą? Jak się czujecie?
phoebe w moim ogromnym brzuchu mieszka dziewczynka
marchew w końcu musi coś ruszyć może po tym masażu
grzanko jak tam u Ciebie?
My wczoraj wszyscy mieliśmy dzień leniucha nic się nikomu nie chciało. Zjedliśmy śniadanie, później 1 obiad u teściów 2 obiad, babeczkę, loda, kolację i jak wróciłam do domu to padłam normalnie. Nie wiem po czym bo przecież nic nie robiłam chyba z przejedzenia
Dzisiaj też pogoda jakaś nie ciekawa młody kaszle od tygodnia albo i dłużej, teraz i ja zaczęłam kaszleć kurczę na sam poród się nabawię jakiegoś zapalenia oskrzeli i dopiero będzie heca
A tak ogólnie to dziś znowu mnóstwo śluzu się ze mnie rano wydobyło czekam tylko aż korek wypadnie i się zacznie dziś jadę jeszcze na ktg o 14.30.
No to chyba by było na tyle
Miłego dzionka Wam życzę
mycha Amelka słodziutka
kinia i jak tam sytuacja w domciu? Młoda zaakceptowała małą? Jak się czujecie?
phoebe w moim ogromnym brzuchu mieszka dziewczynka
marchew w końcu musi coś ruszyć może po tym masażu
grzanko jak tam u Ciebie?
My wczoraj wszyscy mieliśmy dzień leniucha nic się nikomu nie chciało. Zjedliśmy śniadanie, później 1 obiad u teściów 2 obiad, babeczkę, loda, kolację i jak wróciłam do domu to padłam normalnie. Nie wiem po czym bo przecież nic nie robiłam chyba z przejedzenia
Dzisiaj też pogoda jakaś nie ciekawa młody kaszle od tygodnia albo i dłużej, teraz i ja zaczęłam kaszleć kurczę na sam poród się nabawię jakiegoś zapalenia oskrzeli i dopiero będzie heca
A tak ogólnie to dziś znowu mnóstwo śluzu się ze mnie rano wydobyło czekam tylko aż korek wypadnie i się zacznie dziś jadę jeszcze na ktg o 14.30.
No to chyba by było na tyle
Miłego dzionka Wam życzę