reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny ja też już nie śpię długo, ale jakoś ciężko było mi się zwlec z wyra :-) biodra mnie już tak bolą, że co 10 min muszę się prze kulnąć z prawej na lewą i z lewej na prawą :-D

mycha Amelka słodziutka :tak:
kinia i jak tam sytuacja w domciu? Młoda zaakceptowała małą? Jak się czujecie?
phoebe w moim ogromnym brzuchu mieszka dziewczynka :tak:
marchew w końcu musi coś ruszyć :tak: może po tym masażu :confused:
grzanko jak tam u Ciebie?

My wczoraj wszyscy mieliśmy dzień leniucha :tak: nic się nikomu nie chciało. Zjedliśmy śniadanie, później 1 obiad u teściów 2 obiad, babeczkę, loda, kolację i jak wróciłam do domu to padłam normalnie. Nie wiem po czym bo przecież nic nie robiłam chyba z przejedzenia :-D
Dzisiaj też pogoda jakaś nie ciekawa :sorry: młody kaszle od tygodnia albo i dłużej, teraz i ja zaczęłam kaszleć :baffled: kurczę na sam poród się nabawię jakiegoś zapalenia oskrzeli i dopiero będzie heca :sorry:
A tak ogólnie to dziś znowu mnóstwo śluzu się ze mnie rano wydobyło :zawstydzona/y: czekam tylko aż korek wypadnie i się zacznie :-D dziś jadę jeszcze na ktg o 14.30.

No to chyba by było na tyle :tak:
Miłego dzionka Wam życzę :tak:

reklama
Hej hej!

Ale wy ranne ptaszki :-p

KAROLA fajnie, że trafilas :-) oczywiscie ze Cie pamietamy :-D Ty juz tez prawie na wylocie!

No ciezarowki jak tam.. u zadnej nic sie nie dzieje? ;-)
Ja mialam wczoraj glupie wrazenie ze zaraz akcja mi sie zacznie :szok: ale przeszlo!

mamaTOMECZKA mam nadzieje ze z mezulem lepiej :tak:

Milego!

kinia super, że już wyszłyście :-D jak Nadia przyjęła siostrę? Jak mężu? Teraz to już możecie się ogarniać :happy:

mikaa
gratulacje mgr :-D:-D ale Cię w tym szpitalu nastraszyli jak zadzwonili z dziekanatu :szok: ale super, że już masz to za sobą :happy: teraz nic tylko rodzić ;-)

mycha Amelka słodziak :tak:

marchew
, grzanka, ewka no do roboty dziewczyny ;-) bo Wasze bociany są potrzebne staraczkom :laugh2:

karola no kopę lat :laugh2: spokojną miałaś ciążę? Ja dokładnie w takim terminie jak pokazuje dziś Twój suwaczek urodziłam :happy:

Cześć :happy:

Mój mężu też dziś w pracy, ale krócej, bo do 15 teoretycznie, więc nie jest źle :happy: Za to wiatrzysko wieje, chmur pełno, nic tylko siedzieć w domu :confused2: my wczoraj pół dnia zabawiliśmy u teściów, Gabryś się wyszalał z kuzynem i dosłownie padł nam w domu :happy: mój małż się obżarł jak prosiak, a ja w końcu wyszłam do ludzi :happy: tzn. wychodzę, ale głównie na plac zabaw, więc towarzystwo jest ciągle to samo, więc przydała się odmiana:tak: Gabryś ostatnio ma fazę, że nie lubi jak karmię Grzesia... ciągle pyta, po co on je, mówi, że brzydko je itp. ... :baffled: pewnie zazdrosny jest, bo raz - mam go wtedy na rękach i bądź co bądź się przytulamy, dwa - trochę to trwa, więc siedzę i jestem uziemiona... :baffled: tak go jakoś naszło teraz... :confused2:

już po uroczym masażu... w poniedziałek to był pikuś w porównaniu do dzisiejszego... brrr... ale ten może zadziałać i mam nadzieję - bo nie chcę mieć trzeciego!

Karola - ło matko brzuch faluje jak z jakiegoś horroru sci -fi :szok: moja w tym miejscu dupke miała to tylko delikatnie się wyginała

Marchewko, Grzanko - przytulam Was, do głowy mi tylko przychodzi to rozmowa z bejbikiem może posłucha uparciuch

ja se w łeb palnę, tyle roboty że garba od tego kompa dostanę
idę pomyć podłogi to się rozprostuje :laugh2:

Witam

Karola no faktycznie dzidzia ladnie wywija w tym brzuszku:)

Grzaneczko kochana a w jakim szpitalu lezysz? na Polnej? no mega wspolczuje.. oxy pewnie niechca dac bo masz chwile do terminu, no ale ja tez bym juz sie zloscila;/

Iwo to zapraszam do mnie przyda sie mycie podlog a leń straszny jest;p

Benfica no po malu sie zaczynaja pytania dlaczego tak a nie inaczej..:) dacie rade sobie:)

Julia tak na polnej. Niby nie chca nic dac zeby szyjka sama sie troche otworzyla. Pewnie bede tak siedziec przez weekend bo w pon bedzie ordynator to dopiero zadecyduje co dalej.

reklama
Do góry