reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
wow, skrycie liczyłam, że ktoś będzie mnie pamiętał ale jestem bardzo miło zaskoczona, że aż tyle z Was mnie pamięta ;-)

ewka ja to już raczej na wylocie niż na półmetku, zresztą Ty nawet bardziej na wylocie niż ja :-D

malusiolka możliwe, że do mnie pisałaś o wątku ale pewnie wtedy jeszcze nie byłam w ciąży więc zapewne tylko luknęłam i poszło w odstawkę by się dodatkowo nie dołować, że tu tyle szczęśliwych ciężarówek a nam nadal się nie udaje.

iwo biorę się do pisania ale nie wiem jak ja nadrobię te 9 miesięcy :-D

phoebe objawów zbliżającego się porodu nie mam żadnych.
ogólnie przez całą ciążę Córcia oszczędziła mi nieprzyjemnych objawów, nie wymiotowałam ani razu, ba nawet w sumie mnie nie mdliło. Do tej pory obce mi dolegliwości ciążowe typu, zgaga, hemoroidy, spuchnięte nogi itd. Ogólnie mogę chodzić w ciąży cały czas! Ciekawe czy tak gładko pójdzie mi z porodem, hehe

na razie odpowiedziałam tylko na pytania a teraz zabieram się na nadrabianie co tam dziś naskrobałyście, może uda mi się rozeznać w wątki i dowiem się do u Was aktualnie słychać!

Ostatnia edycja:
Marchew masz racje ze powinni to wliczyc w podatek, ale i tak te 30 funtow na rok to nie duzo, wiec wolalam zamowic kosz niz martwic sie co z zywoplotem lub trawa robic, bo my nawet prawka nie mamy zeby samemu wozic na wysypisko. Masazu nie zazdroszcze, musi o byc troche nieprzyjemne.

Malusiolka a wlasnie sie zastanawialam gdzie jestes, super ze wypad rodzinny sie udal, dziewczynki tez pewnie zadowolone i beda dobrze spaly.

Iwo co sie dzieje kochana?

MamaTomeczka gdzie przepadlas? Czyzbys juz na porodowke pojechala? Czy sie tak godzisz z mezem caly dzien?

Agamemnon i bardzo dobrze ze leniwy dzien, takie coraz czesciej sobie rob, a co?! Nalezy sie! Ja mam leniwe weekendy i wtedy ciezko mnie z domu wygonic, ale po calym tygodniu biegania juz mi sie nie chce. Jak to wygiete zebra? Bo moja wlasnie tylko w jednym miejscu lezy.

Karola u mnie tez ciaza bezobjawowo, az dziwne bo z chlopakami to musialam przytulac kibelek i nawet mialam znienawidzone produkty na ktorych zapach lecialam szybko zwymiotowac, a teraz nic. Mala mocno kopie?

Ewa spokojnej nocy, rozkrecaj sie, rozkrecaj:)

Hej hej!
Jak tam dziewczyny dzisiaj, zameldujcie się!

Mnie synu obudził o 3:40 bo szedł do wc. I tak jakoś oka juz zamknąć nie mogę :confused2:

agamemnom - ja też nie śpię. Mnie obudziły bijące się koty na dworze i też już nie mogę zasnąć... plecy mnie bolą, troche stresuję się tym masażem a teraz jeszcze jestem głodna ;p

ja już zjadłam ;p no i wróciłam do wyra... niedługo powinien wrócić małżon z pracy więc na niego poczekam już... może wtedy uda się zasnąć na te kilka chwil ;p

reklama
dobry ranne ptaszki :)

Marchew trzymam kciuki, by masaż szyjki dał rezultaty :)

My wczoraj byliśmy na grilu u znajomych, Nadia była gwiazdą z racji, że była jedynym dzieckiem. Wyszalała się i spała prawie do 7.00. Fajny był wczoraj dzień, szkoda że tak ich mało ostatnio.
Dziś mężowy w pracy do 16.00 wiec z Nadusią dziś same urzędujemy do popołudnia,
Miłego dnia

Do góry