reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzaneczko, to na pewno czop. Mi czop przy pierwszej ciąży odszedł 17h przed porodem + sączyły się wody, a przy drugiej ciąży miesiąc przed. Raczej u Ciebie lada chwila, że urodzisz. Kciuki:*

Mar-chew, Kciuki za jutrzejszy masaż i żebyś po nim szybko urodziła :*

reklama
Mycha śliczniutka niunia

Grzanka czekamy nadal wiem że to denerwujące! Ją chodziłam cały czwartek i do 13w piątek z balonikiem wtedy przebili mi wody balonik wypadł i podali oxy- synek urodził się dopiero o 3 rano w sobotę przez cc;-) więc kochana cierpliwości

Wrocilam dopiero od położnej a powinnam być 2 godziny temu, ale po drodze weszlam do urzędu bo mnie juz cos bierze. Od miesiąca czekam na moj kosz na odpady ogrodowe(zaplacilam za niego 15 maja) powinien być do 10 dni. Pisalam emaile,dzwonilam juz raz byłam u nich i ciągle cisza. Dzisiaj babka powiedziała ze do następnego przyjazdu po trawę juz kosz dostane, czyli niby do dwóch tygodni... Zahaczylam tez agencje bo mam magiczne grzejniki i jak uzywam ciepła wodę to i grzejniki mi się grzeja, a przy goracu na dworze nie można wysiedziec i w domu. Rozmawiała juz z fachowcem kiedyś i powiedział ze trzeba bojler wymienić bo on jest źle podłączony. W agencji natomiast kazali pozakrecac grzejniki, ostatnio jak to zrobilam to w zimie nie działały bo kamień je zablokował. Tak to juz jest...
U malej w porządku, główkę ma dalej na gorze, nie odwróciła się jeszcze, mocz czysty, ciśnienie dobre i kolejna wizyta za 3 tygodnie. Jak powiedzialam ze mnie boli dol brzucha szczególnie wieczorem i nie mogę się odwrócić na bok to uslyszalam ze ona nie wie dlaczego, może ze jestem w ciągłym ruchu a mała mnie właśnie w dol kopie. To tyle...

Mycha ale cudna ta Twoja księżniczka, niech się zdrowo chowa:*

Malusiolka mi tez się w ciągu 24 godzin syn urodził od odejścia czopa. A wody to miałam dwa razy przebijanie bo same nie poleciały.

Pheobe no to duzo rzeczy zalatwilas:-)
Dziecko jeszcze do gory? No to niezle...zycze by sie ladnie obrucila na dol

Kinia super;-) daj znac pozniej i koniecznie fotke malutkiej:-)

Grzaneczko jak tam?

Kinia super ze jednak wróci liście do domku! Czekamy na córkę Majeczki.

Julia moja cały czas tak siedzi i to z prawej strony, przez to troche krzywy mam brzuch. Położna powiedziała ze kolo 34-35 tygodnia powinna się obrucic, zobaczymy oby miała racje.

Grzanka, marchew, Ewa jak tam dziewczyny?

reklama
phoebe - musisz płacić za to? u nas wystarczy telefon i dostajemy za darmo... worki na odpadki też dostajemy :) i z grzejnikami też tak miałam ;p naprawdzie przed zimą bo jak jest boiler pełen ciepłej wody to grzejniki wcale się nie załączają dla odmiany... jak znam agencje to lubią zwlekać z naprawami takich rzeczy...

Do góry