reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
wow, skrycie liczyłam, że ktoś będzie mnie pamiętał ale jestem bardzo miło zaskoczona, że aż tyle z Was mnie pamięta ;-)

ewka ja to już raczej na wylocie niż na półmetku, zresztą Ty nawet bardziej na wylocie niż ja :-D

malusiolka możliwe, że do mnie pisałaś o wątku ale pewnie wtedy jeszcze nie byłam w ciąży więc zapewne tylko luknęłam i poszło w odstawkę by się dodatkowo nie dołować, że tu tyle szczęśliwych ciężarówek a nam nadal się nie udaje.

iwo biorę się do pisania ale nie wiem jak ja nadrobię te 9 miesięcy :-D

phoebe objawów zbliżającego się porodu nie mam żadnych.
ogólnie przez całą ciążę Córcia oszczędziła mi nieprzyjemnych objawów, nie wymiotowałam ani razu, ba nawet w sumie mnie nie mdliło. Do tej pory obce mi dolegliwości ciążowe typu, zgaga, hemoroidy, spuchnięte nogi itd. Ogólnie mogę chodzić w ciąży cały czas! Ciekawe czy tak gładko pójdzie mi z porodem, hehe

na razie odpowiedziałam tylko na pytania a teraz zabieram się na nadrabianie co tam dziś naskrobałyście, może uda mi się rozeznać w wątki i dowiem się do u Was aktualnie słychać!

Ostatnia edycja:
Marchew masz racje ze powinni to wliczyc w podatek, ale i tak te 30 funtow na rok to nie duzo, wiec wolalam zamowic kosz niz martwic sie co z zywoplotem lub trawa robic, bo my nawet prawka nie mamy zeby samemu wozic na wysypisko. Masazu nie zazdroszcze, musi o byc troche nieprzyjemne.

Malusiolka a wlasnie sie zastanawialam gdzie jestes, super ze wypad rodzinny sie udal, dziewczynki tez pewnie zadowolone i beda dobrze spaly.

Iwo co sie dzieje kochana?

MamaTomeczka gdzie przepadlas? Czyzbys juz na porodowke pojechala? Czy sie tak godzisz z mezem caly dzien?

Agamemnon i bardzo dobrze ze leniwy dzien, takie coraz czesciej sobie rob, a co?! Nalezy sie! Ja mam leniwe weekendy i wtedy ciezko mnie z domu wygonic, ale po calym tygodniu biegania juz mi sie nie chce. Jak to wygiete zebra? Bo moja wlasnie tylko w jednym miejscu lezy.

Karola u mnie tez ciaza bezobjawowo, az dziwne bo z chlopakami to musialam przytulac kibelek i nawet mialam znienawidzone produkty na ktorych zapach lecialam szybko zwymiotowac, a teraz nic. Mala mocno kopie?

Ewa spokojnej nocy, rozkrecaj sie, rozkrecaj:)

Hej hej!
Jak tam dziewczyny dzisiaj, zameldujcie się!

Mnie synu obudził o 3:40 bo szedł do wc. I tak jakoś oka juz zamknąć nie mogę :confused2:

agamemnom - ja też nie śpię. Mnie obudziły bijące się koty na dworze i też już nie mogę zasnąć... plecy mnie bolą, troche stresuję się tym masażem a teraz jeszcze jestem głodna ;p

ja już zjadłam ;p no i wróciłam do wyra... niedługo powinien wrócić małżon z pracy więc na niego poczekam już... może wtedy uda się zasnąć na te kilka chwil ;p

reklama
dobry ranne ptaszki :)

Marchew trzymam kciuki, by masaż szyjki dał rezultaty :)

My wczoraj byliśmy na grilu u znajomych, Nadia była gwiazdą z racji, że była jedynym dzieckiem. Wyszalała się i spała prawie do 7.00. Fajny był wczoraj dzień, szkoda że tak ich mało ostatnio.
Dziś mężowy w pracy do 16.00 wiec z Nadusią dziś same urzędujemy do popołudnia,
Miłego dnia

Do góry