reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kina, rozumiem że się boisz, ale dla swojego dobra i maluszka jedź sprawdzić co jest. Kciuki Kochana :*
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kinia mam nadzieje że już jestes na ip. Trzymam kciuki &&&&&.
Kinia kochana czrkamy na wiesci!! A maz mial racje, zeby cie brac na IP!!!
Hej ja juz po badsniach krwi, najpierw poprosilam pania laborantke o podliczenie wszystkiego i wyszlo 440zl!!!!! Normalnie az ona w szoku co to za lekarz kazal mi tyle rzeczy zbadac i cale szczesciw pomogla mi wybrac najbardziej istotne i zaplaxilam 170zl;-) mowila ze jesli cos w tych badaniach wyjdzie nietak to mozna te reszte wtedy zrobic a tak to niema sensu wydawac tyle kasy...
Ja cos ciezki dzien mialam:/ plakalam z bezsilnosci maz mnie wkurzyl bo wiecznie narzeka:/ ale jeden sms i postawilo go do pionu;-)
Przeprosil i obiecal wiecej o tym niemowic i na koniec ze mnie kocha;-)
A ja niestety jade na nocke tak mi soe chce ze szkoda gadac:/
Bede zagladac czy sa wiesci os Kini bo objawy miala niepokojace:-(
Hej ja juz po badsniach krwi, najpierw poprosilam pania laborantke o podliczenie wszystkiego i wyszlo 440zl!!!!! Normalnie az ona w szoku co to za lekarz kazal mi tyle rzeczy zbadac i cale szczesciw pomogla mi wybrac najbardziej istotne i zaplaxilam 170zl;-) mowila ze jesli cos w tych badaniach wyjdzie nietak to mozna te reszte wtedy zrobic a tak to niema sensu wydawac tyle kasy...
Ja cos ciezki dzien mialam:/ plakalam z bezsilnosci maz mnie wkurzyl bo wiecznie narzeka:/ ale jeden sms i postawilo go do pionu;-)
Przeprosil i obiecal wiecej o tym niemowic i na koniec ze mnie kocha;-)
A ja niestety jade na nocke tak mi soe chce ze szkoda gadac:/
Bede zagladac czy sa wiesci os Kini bo objawy miala niepokojace:-(
Grzankaa
Fanka BB :)
Kinia 3mam kciuki!!
Wychodzi na to, ze teraz moja kolej chyba, ze ktos wczesniej sie rozpakuje
Wychodzi na to, ze teraz moja kolej chyba, ze ktos wczesniej sie rozpakuje
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Kochane żyje i jestem na oddziale. Mąż się uparł, zadzwoniłam do lekarza, ma dyżur i kazał przyjechać natychmiast. Czynność skurczowa dość spora, zdjął szewek i rozwarcie na 1 palec. Ponoć powinnam jeszcze wytrzymać trochę ale rozważa cięcie w 37 tc. Miałam usg - przepływy dobre, ale wielowodzie jest na poziomie 26, wiec sporo. Czekam na drugie ktg i lekarza. Buziolki
reklama