Hej ja wróciłam właśnie z ktg. Brzuch mnie teraz boli bo nie mogła znaleźć tętna, jak już znalazła to kazała przytrzymywać palcami to kółeczko bo słabo było słychać i dodała "główka przodująca" i czy mi coś doktor mówił a ja jej na to, że nie i pytam czy to coś znaczy to się głupia zaczęła śmiać i mówi "a co ma pupą iść"? I teraz się zastanawiam co znaczy ten termin macie jakieś pojęcie? Wczoraj jak byłam u gina to nic nie mówiła. Tylko mnie zestresowała i teraz nie wiem co myśleć :-(
kinia wypoczywaj bo teraz taki gorąc i duchota że strach głowę na zewnątrz wystawiać. Ja dziś jak się położyłam przed 10 to wstałam o 12.30. Trudno, bałagan mam w pokoju, ale mi się też coś należy a tym bardziej, że ostatnio budzę się regularnie o 3.15 i spać nie mogę.
mycha gratuluję szybko Ci poszło już w domku? Też bym tak chciała ;-)
kinia wypoczywaj bo teraz taki gorąc i duchota że strach głowę na zewnątrz wystawiać. Ja dziś jak się położyłam przed 10 to wstałam o 12.30. Trudno, bałagan mam w pokoju, ale mi się też coś należy a tym bardziej, że ostatnio budzę się regularnie o 3.15 i spać nie mogę.
mycha gratuluję szybko Ci poszło już w domku? Też bym tak chciała ;-)