reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej ja wróciłam właśnie z ktg. Brzuch mnie teraz boli bo nie mogła znaleźć tętna, jak już znalazła to kazała przytrzymywać palcami to kółeczko bo słabo było słychać i dodała "główka przodująca" i czy mi coś doktor mówił :confused: a ja jej na to, że nie i pytam czy to coś znaczy to się głupia zaczęła śmiać i mówi "a co ma pupą iść"? I teraz się zastanawiam co znaczy ten termin :confused: macie jakieś pojęcie? Wczoraj jak byłam u gina to nic nie mówiła. Tylko mnie zestresowała i teraz nie wiem co myśleć :-(

kinia wypoczywaj bo teraz taki gorąc i duchota że strach głowę na zewnątrz wystawiać. Ja dziś jak się położyłam przed 10 to wstałam o 12.30. Trudno, bałagan mam w pokoju, ale mi się też coś należy :tak: a tym bardziej, że ostatnio budzę się regularnie o 3.15 i spać nie mogę.

mycha gratuluję :tak: szybko Ci poszło :tak: już w domku? Też bym tak chciała ;-)

reklama
Ewka ja tez nie mogę spać w nocy i tak sobie myślę, co by sąsiedzi powiedzieli i M jakbym w nocy robiła porządki:) Głupia jakaś kobieta CI ktg robiła (nie obrażając jej), jakby nie mogła wytłumaczyć i spokojnie powiedzieć wszystko.

Mycha gratulacje:) jejku szybko i sprawnie to poszło:)

Ewka to z pewnością chodziło o to, zw juz się w kanał główka wstawila.

A ja teraz miałam trochę krwi na wkladce :-/ zaczynam dzisiaj panikować czy wszystko jest w porządku....

Kinia, jak wyglądała ta krew? Może to czop Ci odchodzi? Od odejścia czopu nawet miesiąc możesz chodzić w ciąży. Ja tak miałam z Roksanką. Jeżeli martwisz się, to zadzwoń może do lekarza? Kciuki za Ciebie :*

Malusiu właśnie też tak pomyślałam na spokojnie, że to może być czop. Ja mam dużo tego śluzu i teraz z taką smuga czerwonej krwi. Nie dzwonię, bo on już przyjmuje,a ja za 1,5h i tak u niego mam być to powiem.

reklama
kinia - trzymam kciuki... mi też jakoś dzisisj niedobrze... rano miałam skurcze przepowiadające... nie panikowałam bo dobrze pamiętam bardzo dobrze jak te porodowe bolą ;p
Mycha - a jednak Amelka sama postanowiła wyjść! super :) i gratuluję!

Do góry