reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiula - nie znam słów którymi bym mogła cię pocieszyć :( chyba będziesz zmuszona wcześniej urodzić. Ci z opcją przeniesienia do Krakowa?

Gochson - cieszy mnie twoje samopoczucie :)

Mama Tomeczka - na razie nie ma gorączki i oby jak najdłużej!

reklama
Kasiula :((( ciągle o Was myślę, nie ma spawiedliwości na tym świecie po prostu nie ma :( chyba żadne słowa nie dodadzą Ci otuchy :/

A ja zdecydowałam się isc normalnie do przychodni na badanie i zapłacic, boję się że w szpitalu mnie faktycznie zostawią na badania, a teraz taki ładny weekend a w pon moje urodziny i mężowy wziął wolny dzień na tą okoliczność :) Proszę o kciuki, by przepływy wyszły dobre

Jutro cc jak sie dziś nic nie będzie dziać . Jeśli mała sie nada do transportu to przeniosą ja do krakowa . Ordynator dzwonił do krakowa i warszawy odnośnie transportu mnie ale oni nie radzą bo z wodami lejacymi dodatkowo trasa daleka i wiadomo ze na drodze mnie wytłucze więc różnie może być . Ja sie też trochę boję bo jak by sld poród zaczął to dla mnie źle i dla dziecka .Proszę o modlitwę by wszystko sie pozytywnie rozwiązało i dla mnie i dla dziecka by sie nie męczyło

Kasiula ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, że da się maleństwo bezpiecznie przewieźć i za kilka miesięcy to wszystko będzie tylko wspomnieniem, a Wy będziecie szczęśliwą czteroosobową rodziną :* Cały czas będę jutro o Was myślała.

Kasiula - wierzę że wrócisz do nas z dobrymi wieściami. Będę trzymać kciuki byś mogła szczęśliwie spotkać się z córeczką. Zostaw nam nr do ciebie.

reklama
Kasiula Ty nie dziękuj, bo nie ma opcji, zeby nie było dobrze. Wieści muszą być takie: mała po operacji i wszystko z nią dobrze. Ty w dobrym humorze dzięki temu!!!

Do góry