reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiula - nie znam słów którymi bym mogła cię pocieszyć :( chyba będziesz zmuszona wcześniej urodzić. Ci z opcją przeniesienia do Krakowa?

Gochson - cieszy mnie twoje samopoczucie :)

Mama Tomeczka - na razie nie ma gorączki i oby jak najdłużej!

reklama
Kasiula :((( ciągle o Was myślę, nie ma spawiedliwości na tym świecie po prostu nie ma :( chyba żadne słowa nie dodadzą Ci otuchy :/

A ja zdecydowałam się isc normalnie do przychodni na badanie i zapłacic, boję się że w szpitalu mnie faktycznie zostawią na badania, a teraz taki ładny weekend a w pon moje urodziny i mężowy wziął wolny dzień na tą okoliczność :) Proszę o kciuki, by przepływy wyszły dobre

Jutro cc jak sie dziś nic nie będzie dziać . Jeśli mała sie nada do transportu to przeniosą ja do krakowa . Ordynator dzwonił do krakowa i warszawy odnośnie transportu mnie ale oni nie radzą bo z wodami lejacymi dodatkowo trasa daleka i wiadomo ze na drodze mnie wytłucze więc różnie może być . Ja sie też trochę boję bo jak by sld poród zaczął to dla mnie źle i dla dziecka .Proszę o modlitwę by wszystko sie pozytywnie rozwiązało i dla mnie i dla dziecka by sie nie męczyło

Kasiula ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, że da się maleństwo bezpiecznie przewieźć i za kilka miesięcy to wszystko będzie tylko wspomnieniem, a Wy będziecie szczęśliwą czteroosobową rodziną :* Cały czas będę jutro o Was myślała.

Kasiula - wierzę że wrócisz do nas z dobrymi wieściami. Będę trzymać kciuki byś mogła szczęśliwie spotkać się z córeczką. Zostaw nam nr do ciebie.

reklama
Kasiula Ty nie dziękuj, bo nie ma opcji, zeby nie było dobrze. Wieści muszą być takie: mała po operacji i wszystko z nią dobrze. Ty w dobrym humorze dzięki temu!!!

Do góry