reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny!
Jak tam przestawienie czasu? Wyspałyście się bo ja NIE :crazy:
Nie wiem co z tym moim dzieckiem się porobiło, 5 lub po 5 i na nogach, masakra jakaś.
Licze na kawę, że postawi mnie na nogi.
Dzisiaj znów piękny dzień, słoneczko już świeci :tak:Jedziemy za jakiś czas do moich rodziców i zostaniemy tam na cały dzień.

p.s. co do braku mężów w domu to pomyślcie zawsze, że jedna z Was ma jeszcze gorzej ;-)

Miłego dnia!

reklama
Ha ja się wyspałam 10godzin:-)

Agamemnon - co ci się śniło?;-)Ja cały czas czekam na sen z usg, poprzednio mi się snił synek i strasznie płakałam przez sen, a że śni mi się na odwórt to jestem ciekawa co bedzie teraz :-D tym razem beczeć nie będę!
ps. Mamie Tomeczka wysniłam:tak:

Julia,Wątpliwości - tu u nas oaza spokoju, lubie tu zaglądąć :rofl2:

Kinia - teraz mi wyszło 1,5 kg a to przez to ze pzrzed wazeniem żeżarłam chipsy a to strasznie wode zatrzymuje, zupki chińskie z resztą też (a tak mi się chce) basta!! jak można jesć takie śmieci:no::no::no:?

Maluś - jak teścik :-)?

Dziewczyny teścik zrobiony i jedna kreska :p 3 testy nie mogą się mylić ;) Ale @ nie ma i na razie się nie zapowiada. Chyba, że przyjdzie z zaskoczenia. Już nie będę testować. Nie będę testować. Jeżeli ma nie przyjść @ to i za miesiąc się okaże ;) Coś mnie cycki bolą ;/

Agamemnon, też się nie wyspałam. Ta zamiana czasu źle na mnie wpływa.

Przeczytałam sobie wczoraj wymagania o przyjęcie dziecka do przedszkola, to się załamałam. Z tego co wyczytałam moje dziecko raczej nie ma szans na przedszkole ;/ Będziemy pisać wniosek, ale wątpię w to, że się uda ;/

Ostatnia edycja:
Hej.:-)

Iwo Przepis na lody dodałam w przepiśniku.:tak:

Julia Dokładnie, spokojnie tu, dlatego lubie te forum...:-) na czerwcówkach co chwile jakieś spory były, jedynie na grupie na FB jest spokojnie i bez kłótni.

Coś mnie głowa pobolewa, może przez tą zmiane czasu... wypiłam kawke ale nic nie pomogło. Ide się wziąć za robote w kuchni może przejdzie. Nastawie rosołek i upieke ciacho, może się uda jeszcze pasztet upiec, ale wątpie;-)
Miłej niedzieli.:-)

Wątpliwości staram się jak mogę ;-) ja wyjątkowo dużo A mam w domu aż chciałoby się go wygonic do pracy. Tutaj raczej spokój jest.

Julia wypoczywam ile się da ale sama wiesz jak to z takim 3 latkem się siedzi.

Agamemnon czasami zbyt dużo męża w domu to też upierdliwe się robi ;-)

Iwo to tez chyba zależy od predyspozycji organizmu. Ja jem mało i raczej normalnie, a nie smieciowe jak to się mówi jedzenie i i tak tyje i się boję :-/

Malusiu kochana ja złożyłam też wniosek do przedszkola, ale mam złe przeczucia, bo wymogi okropne teraz.

Mycha no proszę jaki pracowity dzionek.

Ja dzisiaj trochę leżę, trochę w kuchni robie. Teraz na moment weszłam do Was z tel ale zaraz chyba pójdę z Nadia na jakiś spacerek, bo pogoda dopisuje ;-)

Malusiolka - a jakie to wymagania?

Bylismy w restauracji ustalić menu na komunię. Za 110zł/os naprawde jest dużo i wymyślnie:szok: jak będziemy zadowoleni to i chrzest się tam zrobi :-D

hej dziewczyny

U nas dzis pracowity dzień, dużo pakowania i dzisiejszą noc na walizkach jesteśmy ale jutro już się przenosimy na nowe mieszkanie ( niestety nie nasze lecz wynajmowane )

Chciałam wrzucić zdjęcie do odp wątku ale coś mi gdzies zaginął, mogłaby któras dać linka? bede wdzieczna

Mycha jakie ciasto piekłas? Az mi ślinka poleciała, mi chodzi po głowie szarlotka na ciepło z lodami

Agamemnon Ty bidulka masz faktycznie ciezko bez męża, kiedy planujecie znów razem mieszkać?

Maluś :/ ach te testy...mam glęboką nadzieje, że szybko do nas dołączysz

Iwo, w Staraczkach pisałam dzisiaj - https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2014-a-69191-post10617494/#post10617494 Co do menu, to coś wybraliście? A dużo osób będzie? 110zł - dużo :p

Kinia, mogliby się zlitować nad nami z tymi przedszkolami. Kochana, ale Twoja chodzi do przedszkola prawda (chyba, że coś mi się pomyliło). Jeżeli chodzi, to powinni ją z powrotem przyjąć.

Wiikki, z jednej strony chce, a z drugiej nie. Sama nie wiem czego chce ;) Za bardzo się przy Was nakręcam :p Kupiłam 2 testy, a miałam nie kupować. Były po 4,90 :p

reklama
iwo, zależy w jakiej miejscowości. U nas nawet za 80 zł może być.

mamaTomeczka witaj :*

Dziewczyny, zapomniałam napisać. Pisałam dzisiaj do Asicki i odpisała mi. Nie ma czasu, bo się budują i szuka nowej pracy. jak będzie mieć czas napiszę do nas.Tęskni za nami :) Malutka rośnie i jest słodka. Pozdrowienia od Asicki :*

Do góry