reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mycha no to fajnie, że wozeczek juz zalatwiony. My też już właśnie kupiliśmy, ale fotelik ktoś zdążył kupić, wiec czekamy na tel jak będzie jakiś inny fajny pasujący.

Suselku witaj kochana. Super, zw staranka ponownie ruszyły. Pamiętaj, że możesz zaglądać kiedy chcesz, bo tu nie tylko ciezaroweczki są ;-)

Iwo no chyba, że tak :-) u nas niby też autko jest, ale jak gdzieś blisko to wygodniej wózkiem niż w korkach stać. Co do lekarzy to czego się dziwią? To normalne, że żądacie odpowiedzi i diagnozy. Nie daj się. Ja wozeczek dzisiaj odebrałam i jest rewelacyjny. Leciutki, kolor ładny i w ogóle super.

Natkusia sto lat kochana ;-*

Agamemnon zdjęcia wózka nie wrzucam, bo zapakowany i zafoliowany w garażu juz stoi. Nie chce, żeby Nadia widziała, bo będzie chciała wypróbować. Ale to ten ze zdjęcia co link wrzucalam wcześniej.

reklama
cześć dziewczynki,

Natkusia, wszystkiego najlepszego :) sto lat i szczęśliwego rozwiązania

ja znowu mam ciężki dzień, rano kilka razy wylądowałam w toalecie, męczy nie to bo potem źle się czuję i nie mam na nic siły, dodatkowo jutro rano wizyta, strasznie sie denerwuję czy z dzidzią wszystko ok, trzymajcie proszę kciuki.

Mi się marzy kupno wózeczka :) Ale jeszcze długo poczekam :)

natkusia wszytskiego naj naj naj :-D i przede wszystkim udanej wizyty :-D

agamemnon właśnie to mnie trochę stresuje co będzie, jak będzie głucha noc, A nie będzie w domu a ja zacznę rodzić :szok: Małż często wyjeżdża, niby w czerwcu ma być na miejscu ale plany planami a życie życiem... :confused2: ja do szpitala mam bliziutko, ale co z tego? Przecież nie wezmę Gabrysia... :confused2:

suselku to powodzenia w staraniach :laugh2: może mój bociek do kogoś poleci w czerwcu? ;-)

mycha do przedszkola idziemy jutro :-D nie wiem kto się bardziej nie może doczekać - ja czy synuś :sorry:

agniecha to &&&&&&&&&&& za wizytę :happy:

A u nas też brzydko... :confused2: teraz widzę trochę słońca, ale nie wiem czy długo pobędzie... :confused2: zamykam ostatnie sprawy w pracy, bo od pon/wt może już będzie L4... aż dziwnie... co ja będę robiła :confused:

Cześć dziewczyny :-) dawno mnie tu nie było, ale sesja na studiach dość długo się ciągnęła no i jeszcze praca. Nie dam rady wszystkiego niestety nadrobić, ale teraz postaram się być na bieżąco :-) U mnie nie za ciekawie, boli mnie podbrzusze, dostałam zwiększoną dawkę magnezu i spasmoliny i mam polegiwać... ciekawe jak ja mam to robić przy 1,5 rocznym dziecku...ehhh

Natkusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-):tak: Ale smaka mi narobiłaś, mniam!:wink: A to dla Ciebie! :-)
pobrany plik.jpg

Benfica No to powodzonka.:tak: Na pewno obydwoje jesteście podekscytowani ;-) Nie dziwie się, ja też byłam jak moja Lena szła do przedszkola.;-)

Agamemnon Teraz ten katarek jest już gęsty i zielonkawy, wcześniej był bardziej lejący. dziękuje za rade, wypróbuje taką inhalacje.:tak:

Maluś No właśnie u mnie też zawsze takie porządne porządki przed świętami. :tak: Musze wysprzątać balkon, zasadze też troche koperku, pietruszeczki, chociaż do obiadków będzie.:tak: No i też mycie okien itp. A potem jak kupimy i złożymy łóżeczko to będę szykowac wszystko dla Amelci.:-)

Załączniki

• pobrany plik.jpg
    pobrany plik.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 31
Hej hej witam się wieczornie.

Małż w pracy, dziecię śpi, a mama buszuje przy komputerze. Siedzę i czekam, bo za godzinkę Nadię muszę wysadzić siusiu, więc nie opłaca mi się kłaść spać jeszcze.

Dziewczyny hormony grają nam na nosie, że aż huczy, ja często też się zastanawiam jak sobie poradzimy z drugim maleństwem zwłaszcza jak tylko mąż ma przestuj w pracy, no i ogólnie jak to będzie, jak ja podzielę tę miłość do Nadii, jak to zrobię, żeby ona nie była zazdrosna. Póki co cały czas o niej myślę jak o moim pępku świata i boję się, że po urodzeniu się Majki będę nieświadomie sprawiała, którejś przykrość mniejszym zainteresowaniem, czy zrobię coś, że poczuje się gorzej. Przy pierwszym dziecku chyba jest łatwiej :)

Z ogłoszeń mam dla Was nowinkę, te które mają smartfony poczytajcie sobie - nowa aplikacja z możliwością tworzenia pamiętników naszych maluszków jeszcze nienarodzonych: ExpectingBaby na pomoc przyszłym mamom

Natkusia dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rEc8rGonrQw

Ostatnia edycja:
Benfica Dziękuje, że pytasz... mała dalej zakatarzona, kurde jeszcze nigdy mi tyle czasu nie smarkała:no: Puszczam ją do przedszkola, no bo co ma siedzieć w domu i się nudzić, skoro ma tylko katar. Najgorzej jest rano, potem już w sumie prawie nic, więc to już końcówka. Dziś przed snem zrobie jej jeszcze inhalacje z soli fizjologicznej może to coś da.
A jak u Was dni otwarte w przedszkolu?:-)

Kinia, Iwo
Super wózeczki :tak: U mnie ostatecznie został Camarelo Carera, dziś lub jutro ma dojść, ale jeszcze nie będę mogła go zobaczyć, dopiero przed świętami mąż mi go przywiezie do Danii, ale to już i tak niedługo.;-)
Iwo W d.c życze zdrówka dla Twojej córci!

Julia Dania powiadasz?:-) To zapraszam.;-);-) Mi tak jak Benficy też się bardziej Norwegia podoba, ba nawet się zauroczyłam jak byliśmy na nartach, ale jeśli do pracy to i Dania jest spoko, my tu już 6 lat siedzimy i nie narzekamy.;-)

A mi się trafiły 2 dni wolnego, czyli weekend 4 dniowy mam.:-) Nauczycielka chora i zajęcia odwołane, a mi pasuje, bo coraz bliżej do wolnego;-) Już mam zaplanowane co i jak, bo wolne mam od 11.04 więc najpierw porobie troche porządków takich wiosenno-świątecznych. Mąż ma jechać do PL na pare dni pozałatwiać wszystko co trzeba i przywieźć mi paczki. Przyjedzie tu z rodzinką, która zostaje na Wielkanoc. A po wielkanocy, w sumie tak od maja biore się za przygotowania dla maluszka. Pojedziemy po łóżeczko, musze wszystko poprac, poprasować, więc już będzie gdzies połowa maja i potem niech się dzieje co chce.:-)
Lece sprzątać i pranie wstawić. Pogoda ładna, najchętniej bym się rozłożyła na balkonie.;-):cool2: Miłego dnia!

A powiedz mi jak to jest z jezykiem? trzeba umiec dobrze angielski zeby sie gdzies zachaczyc? Moj maz jezdzi zawodowo pewnie jak tam by chcial to dobrze angielski musi znac?

Witam sie:)

Widze ze tematy wozkow juz sie zaczynaja:)

MamaTomeczka bólu porodowego nie będzie, jedynie po, bo u mnie obowiązkowe CC ;-)
Kinia no u mnie w końcu zaczeli działac, wytynkuja na nowo korytarz i biora sie za pokoj :) A wózek fajniusi :)
Natkusia ja chce kawalek torcika, az mi slinka cieknie :p jeszcze raz wszystkiego dobrego :*
Co do łóżeczka u nas drewniane, z materacykiem gryka kokos, jak już będzie stało to pokażę efekt :)
A u nas stoi już nasz pojazd Zobacz załącznik 617029 Zobacz załącznik 617031 Zobacz załącznik 617030
Spacerówki nie rozkładałam bo ładnie zapakowana to po co otwierać :)

reklama
Do góry