reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dziewczynki, mamy dział zamknięty - https://www.babyboom.pl/forum/zawsze-mlode-i-piekne-kobietki-f564/ :D Jak jeszcze, któraś nie może wejść proszę pisać :)

mamaTomeczka, ja przy starszej najpierw miałam łóżeczko drewniane, a później turystyczne, a przy młodszej od początku turystyczne. Które wybrałabym? Turystyczne, bo jest wygodniejsze ;) Dzieci szybko rosną i bałam się, że Oliwka w końcu wypadnie mi z drewnianego łóżeczka. Co do turystycznego i podwyższenia, to miałam chyba miesiąc i później Roksanka spała na dole i było wygodnie. Do turystycznego normalny dajesz materacyk. Ale wybierzesz jak uważasz. Również biorąc turystyczne łóżeczko masz mniejszy wydatek, bo nie musisz już drugiego łóżeczka kupować jak chcecie gdzieś pojechać.

Julia, do Dani do pracy?:) Na co?

reklama
mamatomka - jak łóżeczko ma stać przy ścianie to jednak lepiej drewniane... ta siatka jest elasytyczna... Hania mi tak uderzyła się kilka razy w głowę... niby poleciała na siatkę a uderzyła się o ściane...

Mama Tomeczka - moja też głowe obijała, wkręcała nogi więc musielismy kupic turystyczne. Myślę że teraz też bym takie wybrała, tylko materacyk normalny dokupię.
Każda z nas pewnie miała lub ma rozterki ja obecnie tak pochłonięta jestem chorobą młodej że niewielę o tym myslę. Liczy się tu i teraz:tak:

Powiedziałam szefowi o ciąży, chciałam mu wyjaśnic co się dzieje. Powiedział że jak mam potrzebę to mam pracować zdalnie i jak tylko wszystko się wyprostuje bym pomyślała kto może mnie zastapić, bym mogła zacząć ta osobę wdrażać i na spokoj nie iść na wolne.

Maluś - ja widzę wątek :tak:

Julia no zaraziłaś, zaraziłaś :) Wózeczek chcemy kupić ten: Wózek wielofunkcyjny Emjot HiTreec 2w1 Ideał! Łódź Bałuty • Tablica.pl tylko ddo tego będziemy mieć czerwony fotelik :)

Iwo super, że szef dobrze zareagował.

Dzisiaj dzień minął szybciutko, była trochę u koleżanki ciężarnej, za tydzień ma termin i już nie może się doczekać kiedy maleństwo wyjdzie na zewnątrz. Bidna już ma taki brzuch tak jej ciężko - szkoda mi jej i wiem, że niebawem i nas to będzie czekać.

P.S. dodałam się do nowego podforum :)

Miłego wieczoru życzę.

Ostatnia edycja:
Iwo, ciesze się, że masz w porządku szefa :)

Kinia, fajny wózek :) Tylko szkoda, że nie jest w innym kolorze. Widziałam Twoje zdjęcie i też dodałam siebie i całą moją rodzinkę :) Kochana, a jak się czujesz?

Kinia, najgorsza końcówka, bo ten brzuch duży i mało sił ma kobieta.

madziula, a jak Ty się czujesz? Zaraz masz koniec :)

Dajcie mi tylko znać, czy mogę zamknąć grupę "Ciąża Ze Staraczek 2013" ;)

Ostatnia edycja:
Malus dzieki:*:**** W zeszlym roku sie nam nieudalo jechac,wiec sie staralismy... znajomy tam jezdzi i w tym roku tez bedzie nam sie staral by Nas zabrac, mozemy wziasc corke:) bedziemy chodzic na rozne zmiany:) praca przy rybach;/ ale pieniadze piekne:) znajomy byl z zona i corka tam na 2 miesiace zywili sie + oplaty na czysto 40tys przywiezli:)
Zamknij tamta grupe:)

Kinia pierwszy raz slysze nazwe takiego wozka ale fajny jest:)

Marchew az ciary mi wyszly wrrr

Iwo jak z corka juz wiedza cos?

Julia - chcieli ją dziś wypisać ale mąż się nie zgodził bo diagnozy nadal nie postawili. Wykluczyli tylko poważne choroby:(

Maluś dziękuję,że pytasz :* ja ociężała, ciągle śpiąca i czasami mnie wszystko denerwuje i zależy jeszcze co mój Syn wyprawia, bo czasami jak sie wypnie, albo zapoda kopniaka to się zwijam z bolu :/ A poza tym łóżeczko dziś przywieźliśmy, pościel i cała reszta wyprana i wysuszona, czekam aż mój D odmaluje pokój, położy panele i w końcu będę mogła je rozłożyć, aż nie mogę się doczekać :) Wózek oczywiście stoi już od tygodnia i napatrzeć się nie mogę :p Dzisiaj minęło 240 dni i zostało aż 35 :szok: nawet nie wiem kiedy ten czas przeleciał...
Kiniu a jak tam u Ciebie, lepiej już?? I jaki wózek kupiliście, pochwal się :p ;-)
Julio ja mieszkam miedzy Poznaniem a Lesznem, taka mala mieścinka :)

reklama
Do góry