reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Watpliwosc, nawet tak nie pisz. Zawsze jesteś mile widziana. Ja też nie jestem w ciąży, ani Julia, a będziemy w tej grupie :) Kochana, oczywiście że Ciebie zaprosimy :*

Ja myślałam o nazwie "Zawsze piękne i młode mamusie" :D Albo "Zawsze piękne i młode Kobitki" :D

reklama
O te piękne i młode Mo się podobają ;-) my dzisiaj leniwa niedzielę mamy. Byliśmy tez u znajomych i Nadia trochę lobuzowala, a oni maja dwóch chłopaków i oni tacy grzeczni.

Co do obiadu to my dzisiaj frytki z jajkiem i paluszki rybne. Absolutnie nie chciało mi się nic gotować.

Watpliwosci kochana a niektore z nas nie sa w ciazy a beda tam:) wiec prosze tak niepisac;p

Malus piekna nazwa:) to zakladaj jak juz mozesz:)

Mi dzis na nerwy wszyscy graja, a rodzice juz wogole;/

Ja tego nie będę zakładać tylko Admin. Mam napisać nazwę pod-forum i jakie osoby mają tam być. Jutro to napisze, bo trochę tego będzie :) J@gd@ (admin) się tym zajmuje :) Ale napiszcie Którą nazwę z tych dwóch "Zawsze młode i piękne mamusie", czy "Zawsze młode i piękne kobitki"? :D

Kinia, któregoś dnia pisałam do Asi i nie ma wiadomości. Szkoda, że jak urodziła nie ma czasu dla nas. Mam nadzieje, że Wy nas nie opuścicie :)

Witam ;-)
Ja , ja , ja też chcę dołączyć do grupy ;-) (jeśli tylko będziecie chciały :) )
I ja znam Gądki, też Pyra jestem :-p
wózek odebrałam w czwartek, jutro lecę po łóżeczko, ost kilka rzeczy do kupienia i czekamy na rozwój sytuacji.. Im bliżej końca tym większy stresior i nie mogę się doczekać :)
Doczytałam wszystko, ale cieżko mi z tym laptopem, więc nic nikomu nie odp ;/ wybaczcie
Kolorowych snów ;-)

Kolejna poznanianka:-) mam nadzieje ze w zamknietym podacie miejscowosc jestem mega ciekawa:p
Madziulek czyli poeoli zblizasz sie do staru:-)

Ja im wiecej czasu mija jestem pewniejsza ze chce kolejnego dziecka!!!! Musze zebrac sie w koncu na rozmowe z mezem bo niema co przeciagac i byc moze oszukiwac sie...ehhhh

Hej :-D

U nas weekend znów intensywnie, mimo załamania pogody :cool2:

malus dziękuję :* Gabryś już ok, dziś idzie do żłobka :happy2: ja jestem za "Zawsze młode i piękne kobietki" :-p

agamemnon to super wieści :cool2: obyś już do końca ciąży nie miała żadnych zmartwień :happy2:

julia oj dobrze Ci z tymi zakupami :cool2:

watpliwosci babo, oczywiście, że ten wątek będzie również dla Ciebie!!! Przecież tam mają być różne fotki :cool2: nasze zwykłe, ciążowe, naszych mężów, dzieciaków itp... ;-)

mycha jak córcia? Katar minął?

U nas wszystko po staremu, małż dziś wyjeżdża na 2 dni, więc będziemy z Gabrysiem sami urzędować :dry: jutro będzie musiał iść do żłobka na 6:30 :dry: ale za to w środę biorę urlop, bo mamy dni otwarte w przedszkolu :happy2:

reklama
Cześć dziewczynki :-) i jak tam po weekendzie? U nas w miarę ok tylko pogoda paskudna pada i pada :dry: i przestać nie zamierza :dry: my wczoraj u teściowej na obiadku, później małe zakupy i do domciu :tak: nic szczególnego. Oczywiście musiałam wczoraj wleźć na wagę... :szok: i co? Już 70kg... śmiałam się wczoraj, że męża dogonię w takim tempie :-D ale przy moim wzroście (175) to jeszcze jakaś gruba nie jestem :-D

benfica no to w środę sobie odbijecie z młodym ;-)

lecę na śniadanko, później się zjawię :tak:

Do góry