reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

mamaTomeczka no gratulacje :-D szykuj swoją koronę do oddania :-D bo jak się córcia urodzi, to zawładnie Waszym królestwem :-D a synek na pewno się "przestawi" ;-)

ewka widzisz ja zapomniałam, że dziś ostatki :dry: bo tak to już bym pewnie po pączku była :sorry2: żal żal żal :cool:

kinia no to miałaś zabiegany i zakręcony dzień dziś :nerd: moje chłopaki idą jutro do naszego przedszkola nr 1 podpytać o miejsca przed rekrutacją... normalnie na kolanach jutro do pracy pójdę chyba, żeby tylko się udało znaleźć miejsce... :-p

wiikki
podziel się przepisem na to ciasto :sorry2:

Miłego wieczoru :*

reklama
Cześć dziewczyny.

Ja nadal w biegu. Wczoraj byłam u okulisty, wskazania do CC. Całkiem zadowolona jestem po wizycie. Dzisiaj wizyta u gina na 18. Muszę załatwić jeszcze kogoś do Nadii do opieki, bo mąż w pracy, tata w pracy, a znajoma, która mogłaby się nią zająć akurat ma wizytę u lekarza ze swoją córą.

Lecę szykować Nadulisia i zaprowadzić ją do przedszkola, później postaram się wejść na chwilę do Was.

Natkusia - gratuluje synka! Masz mała różnicę wieku i chłopcy będą nierozlaczni!

Kinia - miałam właśnie pytać o to CC. Dostałaś już papier na który będziesz się powoływać?

Poszłam się pokłuc z rana na poprawę humoru ;)

Cześć Laseczki:)

to miłego dnia:) ja dzisiaj idę obaczyć naszą Córcię na usg:)

A wczoraj mi się zachciało hot dogów i zrobiłam domowe z pełnoziarnistej bagietki mniam:)

mamatomka - tak Hania chce brata i o siostrze nawet słyszeć nie chce! tak chce rodzić sn z własnej nieprzymuszonej woli - mam badzieję, że nie pożałuję swojej dycyzji... :p chcemy trzecie dziecko a wiadomo, że każde cc niesie ze sobą ryzko komplikacji przy kolejnej ciąży...

Iwo - dostałam taką litanię od okulistki, że chyba żadnen lekarz nie będzie śmiał jej podważyć :)

Mamo Tomka - współczuję problemów z ósemką ;/ mnie to mija póki co, ale ponoć nie jest to przyjemne. Może jakaś zupa - krem byłaby pomocna w nie zagłodzeniu się? Oj ja też nie lubię takich zakrconzch dni z dużą dawką biegania. A po wizycie z pewnością się odezwę :) Co do problemu z usunięceim posta to ja zaczęłam odpisywać w notatniku, a potem robię kopiuj wklej i nie ma przykrych niespodzianek :)

Grzanka - ja dzisiaj też krótko podejrzę :)

Kochane siedzę tutaj z otwartym BB już od 9 i się zebrać nie mogłam do czytania i pisania. Lecę zaraz po mojego Chochlika, dzisiaj wieczorem zostanie z moją kuzynką jak ja pojadę do lekarza. Mam nadzieję, że przyniosę same dobre wieści :)

Cześć lasencje!
Ja dzisiaj byłam na plotach i tak mi dobrze! :-)Ranyyy jaką fajną mam koleżankę, znamy się od sierpnia zeszłego roku ale jak się spotkamy to gadamy i gadamy jakbyśmy się znały ze sto lat! Jest w 6mcu ciązy :tak:
Dodatkowo własnie mąż puścił sygnał, ze wyjechał więc koło 23 będzie :-) Muszę się odpicować, włosa zrzucić itp itd :-p
Ciasto sobie przygotowałam, odbiore syna to będe piec. Dodatkowo zrobię sałatkę z zupek chińskich i będzie git. Szkoda tylko, że ja jej dzisiaj nie skosztuję :-(
No i jeszcze z dobrych wieści to zarezerwowałam już wczasy nad morzem. Mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze jak co roku :tak:
Ech dobry mam dziś dzień :cool2:

mamoTomeczka współczuję Ci tego bólu! Masakra to musi być. Mam nadzieje, ze jakoś Ci przejdzie w miarę szybko bo przecież coś jeść trzeba :baffled:

Grzanko, Kiniu trzymam kciukasy za dobre wieści od lekarza! :-)

iwo ja nie powtarzałam bety, zrobiłam raz i wsio. Choć nie powiem, korciło mnie.

Coś mnie, powiem Wam, brzucho dzisiaj boli. Tak jakby na @ albo jakby był wzdęty i bolał. Nie wiem sama co to :confused:

reklama
iwo betka super przyrasta :-D

agamemnon a gdzie zarezerwowałaś wczasy? My też się przymierzamy na sierpień :happy2: chyba zdecydujemy się na Białogórę, bo mamy sprawdzone miejsce, akurat na wyjazd z dwoma szkrabami :-D

mamaTomeczka oj współczuje ósemki... potrafi dać w kość nie w ciąży, a co dopiero teraz... oby dentystka coś poradziła... fajnie, że starszy chłop przekonała młodszego do siostry :-D nie ma to jak solidarność jajek :cool2:

kinia jak wizyta?

Ja znów mam niewiele czasu na bb... :dry: do jutra mam deadline na oddanie prezentacji, jedna jest już skończona, druga prawie, mam nadzieję, że do 10-11 się wyrobię i będzie chwila oddechu :sorry2: moje chłopaki odwiedzili dziś przedszkole z nadzieją wyżebrania miejsca wcześniej, ale nic z tego :dry::no: więc czeka nas jedna wielka niewiadoma - czy i gdzie się Gabryś dostanie :no:

Do góry