reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo no spe lekarz kazał mi brać tylko tydzień i luteine do nd a w środę mam wizytę. Powiedział, że jak nie pomoże to dalej będziemy myśleć. Co do odpoczynku to z pewnością, ale wiesz przy mojej córci w domu to się nie da odpocząć.

Ja próbuje właśnie zwlec się z łóżka, ale głowa mi pęka , wiec póki co zostaje w łóżku z telefonem :) mąż wraca z pracy to wstanę może jak się zjawi w domu.

Miłego dnia

reklama
Witam z rana !!

iwo:) - w poniedziałek mu pokazałam test, ten ładny w "pisaku" to się ucieszył, ale chyba nie do końca wierzył, w środę pytał czy na pewno jestem w ciąży i zaczął planować gdzie da wanienkę i gdzie będzie kapać, i zastrzegł ze już dwoje wystarczy, natomiast dziś już imię rano wybierał wiec chyba się wkręcił na całego ;-) Teściowa już wie bo nie dał rady wytrzymać -jak podejrzewałam, ale ona nikomu nie powie a chce poczekać do 1 USG żeby się ze światem dzielić.

Miłego leniwegooo dnia życzę wszystkim.

Cześć laseczki :-) wpadam się przywitać weekendowo :-)

jakoś też się ostatnio dziwnie czuję, może to przez pogodę? Już sama nie wiem :-(

Kinia odpoczywaj ile możesz :tak: jeszcze kilkanaście tygodni musimy wytrzymać ;-)

mamaTomeczka no te teściowe to są po prostu niemożliwe :wściekła/y: mój J na szczęście trzymam moją stronę bo sam widzi i słyszy jak ona potrafi się zachować i gadać bez sensu.

Gosia betka rośnie :tak: super, gratuluję :tak:

co do rodzeństwa to mam starszego o 3 lata brata i super się z nim dogaduję, zawsze jak przyjeżdża to mówi "my oba jak jedna wątroba" :-D , młodszą ode mnie o 2 lata jedyną siostrę z którą gadam o wszystkim, dzwoni do mnie codziennie i potrafimy wisieć na telefonie z godzinę i gadać choćby nawet o jakiś głupotach no i jeszcze 1 brat, najmłodszy, skończy teraz 20lat i z nim to się chyba nigdy nie dogadam :no: 9 lat różnicy w latach jest między nami, ale to już chyba młodsze pokolenie bo żadnego tematu z nim nie potrafię nawiązać, próbowałam różnych sposobów, ale no ciężki ma charakter. Może za kilka lat jak wydorośleje i zmądrzeje :-D

no to by było na tyle ;-) pójdę teraz na jakieś śniadanko, mam ochotę na kanapkę z pomidorem :tak:

miłego weekendu dziołchy ;-)

Cześć dziewczyny!
Za oknem słońce, aż chce się żyć! :-)Jak ja poszłabym już coś w ogródku robić!
Weekend się zaczął więc tradycyjnie będzie mnie mniej bo mamcia wpada w gościnę. Zdązyłam już na cacy chałupkę wypicować więc zasiadłam na chwilkę :happy:
Co do teściowych to trzymam się zasady, że milczenie jest złotem :tak:;-)
No a jeśli chodzi o rodzeństwo, to mam 10at starszego brata i kontakt minimalny do "cześć co słychać?" i wsio. Ale jakoś nie ubolewam nad tym bo się do tego przyzwyczaiłam.

Dobra, mykam i zyczę Wam udanego dnia i duuuużo słoneczka!

Gosia - te chłopy to straszne niedowiarki ;)
Ja powiedziałam tylko przyjaciółce i 2 koleżankom. Reszcie dopiero po usg.

Ewa- fajnie że się dogadujecie :)

Agamemnon - mój mąż ma brat młodszego o 9 lat i dopiero od kilku lat zaczęli się dogadywać

My dziś jemy obiad w restauracji w której będzie komunia. Będziemy incognito by zobaczyć jaka jest obsługa no i potwierdzić czy jedzenie jest dobre :)

u mnie wie 1 szwagierka, 1 siostra, mama, teściowa i przyjaciółka no i mąż ;-) ... trochę się ich uzbierało ale tych lubię i wiem ze będą milczeć

z córka przed USG wiedziała tylko przyjaciółka

Ja to najbardziej się obawiam reakcji Julki no i mojego szefa. Akurat od lutego mam nowego a poprzednia szefowa to była ideał, wogóle bym obaw nie miała. Jego niestety nie znam dobrze :-(

Gosiu - szefowi od razu po usg, prawdopodobnie beda gorsze dni i chciałabym wtedy pracowąć zdalnie, dlatego chcę by wiedział. Reszcie to powiem jak brzuch zauważą :-D:-D:-D

reklama
Do góry