reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ewa staram się jak mogę, ale to często niemożliwe. Fajnie mieć kogoś takiego jak brat czy siostra, ja nie mam :(

Iwo fajny pomysł, tak żeby nikt nie wiedział i nie starał się za bardzo na pokaz.

Gosia to u mnie pewnie niewiele więcej osób wie nadal, a już połowa mi pyknela :)

Natkusia ja zobaczę sobie później, bo z tel korzystam.

My dzisiaj jedziemy do mojej kuzynki. Mój mąż ma im sprawdzić drukarkę czy dobrze działa, bo dostali od kogoś i nie wiedzą czy jest sens kupować tusze. A Nadia uwielbia bawić się z ich synkiem, oba takie szalaputy są ;) y dzisiaj na obiad mamy zaplanowaną pizzę.

reklama
witajcie

Ja już ledwo przytomna. Dziś mialam intensywny dzień. Z rana
Nadia narobiłaarobiła nam z rana strachu... na chwilę straciła świadomość...miała otwarte oczy, usta ale nie reagowała na nic, o rany to było straszne, dopiero po chwili jak mąż ją mocno potrząsnął to zaczęła płakać. Ten płacz to jak balsam dla duszy. Tak strasznie ją kocham i nie wyobrażam sobie, by mogło jej się coś stać.
Egh ale jestem dumna ze mnie i męża, że zachwowaliśmy zimną krew. Prawdopodobnie był to atak padaczki wczesnodziecięcej. Muszę zrobić córci badania.

Poza tym zrobiłam muffinki, byliśmy u babci męża i poszliśmy na długi spacer. Teraz jestem sama z Nadią, bo mężowy pojechał na zawody, a później imprezę. Tak mi się smutno zrobiło, prawie wcale nie spędzamy razem wieczorów, ja zamulam w domu a on to na treningu, to na saunie to jeszcze gdzieś. Dziś jak zobaczyl mój smutek powiedział " Wiedziały oczy co brały " egh

Ewka
zazdorszczę licznego rodzeństwa i takiego dobrego kontaktu . Ja mam brata 4 lata starszego ale nigdy do siebie nie lgnęliśmy.

witam:)

Dziewczynki widziecie gdzie mozecie dziekowac?:) miedzy kazdym postem po lewej stronie:)

Agamemnon
kochana plac zabaw udany:) a dzis z tata buszowala od rana i padla w poludnie na 2 godziny!!! niepamietam kiedy jej sie to zdarzylo...

Wikki o ja pierdziele! jejku ale was mala nastraszyla!!! mam nadzieje ze sie to wiecej razy nie powtorzy!!!

MamaTomka wspolczuje ci tesciowej,i sama sobie wspoluczje bo gorszej mendy od niej niewidzialam;/ was dzieli pare domow, a my niestety mieszkamy w jednym i mam dosc;/ latem nawet kolo domu wyjsc niemozemy bo ona jak pies ogrodnika kolo nas waruje!!!!!!!!! a mnie szlak trafia...

Ktora z Was pisala o tym dzieciatku? to bardzo bardzo niesprawiedliwe co spotkalo rodzicow! jednak wierze w cud ze malenstwo da rade! a o takiej mutacji nieslyszalam...

Amelka wczoraj niebyla w przedszkolu,bo w czwartek 2 dzieci z jej gdupy miala WSZY!!!! masakra ja nawet niewiem jak to wyglada! musialam sie poradzic wujka Google!! wiec szampon poszedl w ruch i przegladanie glowy, wiec postanowilam wczoraj niepuszczac zrobic kwarantanne:) Wiec mam nadzieje ze nas nic nie dopadnie!

Ja dzis bylam na zakupach robimy swoja malutka garderobe,znajomy mi zabudowanie zrobil ale trzeba bylo wymalowac, i panele polozyc,wiec caly dzien mi zlecial...
Po malu odswiezamy mieszkanie, teraz skupilismy sie na sypiani i garderobie pozniej bierzemy sie za remont corki pokoju.

CO do rodzenstwa, hmm mam dwoch mldoszych braci, ze starszym zawsze mialam kiepski kontakt, wybuchowy itd, ale gdy ma juz swoja narzeczona ktora troche go przytemperowala to fajny brat sie z niego zrobil:)
A najmlodszy moj pupilek:) niestety jak dostal zone (ktora troszke miedzy nai namieszala) to kontakt zrobil sie sredni;/;/;/
Ciezko mi bylo,ale jakos przyzwyczailam sie o tego.

Wikki- skąd podejrzenie padaczki? Myślę że tylko w neurolog będzie w stanie Ci potwierdzić.

Co do męża to brak słów. Mój ma na odwrót chce spędzać ze mną każdą chwilę. Ciężko mi czasami wyrwać się do koleżanek.

Iwo dzwoniliśmy do pediatry, powiedziała żeby iść do neurologa ale według niej może być to właśnie padaczka, jednak taka dziecinna często mija

Cześć! Ależ wczoraj była pogoda nie? :-)Normalnie 5 godzin przed domem byliśmy, zrobiłam sobie nową rabatkę na kwiaty.
Dzisiaj ma byc jeszcze cieplej więc opalam się ostro :tak:

wikki trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego u córci! Co do męza to cóż, brzydko Ci odpowiedział no ale skoro on tak od zawsze no to nie zmienisz mu nawyków ot tak. Mam nadzieje, ze przy drugim dzieciątku jednak troszkę przystopuje.

julia, jak mała załapie wszy to będziesz widziała, ze się drapie po główce, a wtedy no to musisz jej główke przejrzeć. No niestety, XXIw a takie cuda jeszcze się zdażają :eek:

Dzisiaj troszkę mi się humor poprawił, przez miesiąc czasu przytyłam tylko 800g. Matko, myślałam, ze więcej bo jem częściej i herbatę zaczęłam słodzić + moje problemy z wc. No a tu nie jest tak źle :happy:

Witam sie:)

Agamemnon jejku no to waga super:) ja przez 16tyg przytylam 5 kg!;//;/;/;/ roslam w oczach ale z corka przytylam 21kg i udalo sie zrzucic te wage:)
Pogoda piekna byla a ja po marketach latalam:)

Miego dnia zycze,

My niedlugo jedziemy, maz z corka na basen a ja na silownie startuje z cwiczeniami:) bo narazie w stroj kapielowy niemam ochoty wchodzic;p
maz jeszcze przed wyjazdem pomaluje garderobe a po przyjzdzie zalozymy tam panele, to pikos to tam sa 2m2:)

reklama
Wikki no właśnie miałam napisać, że z opisu wygląda to jak atak padaczki skroniowej, ale mam nadzieje, że to nie to. Zrobicie badania jak najszybciej. Mój tez tak mówi to odpowiadam. Ze jak brały to tak nie było, bo się starał i dzieci nie było.

Julia niestety w przedszkolu czasami się to zdarza :/ to powodzenia w remontach.

Agamemnon u nas było 12 stopni. Oby było cieplo, bo ja mamy jechać do mojego taty i ma rowerek Nadii wyciągnąć.

Do góry