reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzaneczko, miłego weekendu:*

iwo, niektóre kobiety do końca ciąży pracują. A udowodnią Ci, że siedzisz w domu? Nie denerwuj się na zapas, bo nie powinnaś się denerwować :*

reklama
Hej hej!

iwo - nie gratulowałam, a więc GRATULUJĘ! :-)Jak się czujesz?

mamoTomeczka poczytałam o Twoim synku i powiem Ci, ze to kłamanie to chyba każde dziecko próbuje. Mój też nie raz wymysla niestworzone rzeczy. Wczoraj mi opowiadał, jak np kolega Bartek mówił, ze jak jego siostra robi kupe to on siada jej wtedy na kolanach albo że Maja mówiła, ze jej tato zrobił mamie zdjęcie gołej pupy :szok::-DNo hardkor, więc mówię do syna, ze mam nadzieje, ze on jakiś głupot nie opowiada,a ten ze przecież nie będzie nikomu mówił, ze jak tato siedzi na kibelku to puszcza dużo bąków :-DNo padłam, wczoraj padłam jak tego słuchałam no ale co? Nic nie poradzisz :-)

Co do szpinaku to uwielbiam, szczególnie naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem. Miodzio!

agamemnon, ja zrobiłam wczoraj szpinak z czosnkiem i z pieczarkami + naleśniki. Na początku było dobrze, ale później odpytało mnie.

Grzaneczko, nie mam takich planów. Jutro pewnie spacerek z rodzinką, później sama z dziewczynkami w domu, bo M do pracy na 16-tą i wraca 3/4 rano w niedziele. W niedziele pewnie też spacer i małe zakupy :)

Cześć:) u mnie wszystko dobrze, czas leci i zanim się nie obejrzałam to już jestem prawie w 6 miesiącu:) A co Ciebie?

A mój bratanek też lada chwila się urodzi:) termin ma na 10 marca, ale w razie czego jest już gotowy:)

Noo czas leci nieubłaganie ale to czasami dobrze. Ja nie moge się doczekać zeby minał mi I trymestr,a w raz z nim przeklęte mdłości :-(Mam już na prawdę serdecznie ich dość. Poza tym wczoraj byłam na wizycie, Ktosiek ma całe 25,5mm :-)No na razie jest wszystko ok.
kto u Ciebie mieszka? Córcia czy synek? :happy:

Współczuję Tobie, bo wiem przez co przechodzisz. Ja tak miałam przez 4 miesiące :/

No to u ciebie już duży ludek rośnie. U mnie córeczka:)

Hejka :-)

Ja wczoraj byłam u innego lekarza prywatnie.. tzn mój G. ubezpieczył mnie dodatkowo i mam do wszystkich specjalistów za free. Dosyć fajny lekarz no ale będę chodzić do swojego na NFZ :tak: w każdym bądź razie dostałam od niego skierowanie na połówkowe, szczegółowe już teraz w poniedziałek na 9 :biggrin2: a od mojego lekarza mam w tej mojej klinice 13 marca. Więc miałabym 2 szczegółowe badania połówkowe, te najważniejsze i zastanawiam się czy te poniedziałkowe wykorzystać.. mój G. chce jechać a ja jakoś nie jestem przekonana.. bo chyba trochę za dużo tego :confused: i nie wiem.. co myślicie?

BENFICA u mnie dzisiaj ziemniaki, jajko i marcheweczka :-) ostatnio brakuję mi pomysłów na obiady eh

IWO jak się czujesz ciężarówko? :-) oszczędzaj się!

MALUSIOLKA wow niezły :szok: ja też nie widzę tej opcji :confused: a Ty jak tam z @? Bo nie jestem w temacie :zawstydzona/y:

AGAMEMNON szybko czas zleci i okropne samopoczucie przejdzie:tak:

MAMATOMECZKA trzymam &&&&&&&&& za mamę aby wszystko było ok :tak:

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Grzanko jeny, mam nadzieje,ze u mnie sie skonczy wraz z 12tyg! :szok:
No duży jest Ktosiek, doktor też mówiła, ze jak na ten wiek ciązy to spora dzidzia :tak:
Mówisz, że masz córcię, super :-) To taka zawsze przylepka mamusi :tak:

natkusia, ja bym ja wiem, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu,czy była na dwóch badaniach czy na jednym, kurna nie wiem :nerd:
Ja na obiad mam dzisiaj pierogi ruskie (kupne z Biedrony ekhm) no ale już tak mi ślina cieknie, ze zaraz wejde do garnka! Jeszcze 6 minut gotowania, wieczność! ;-)

Do góry