reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dzien dobry
sorki ze znowu zaczne o sobie ale obiecuje ze jak sie wszystko unormuje to wszystko nadrobie.
Za godzine mam USG a po nim zastrzyk na anty D. Fakt faktem mam grupe Rh- ale maz tez ma wiec konfliktu jako takiego nie ma. Ponoc zastrzyk nie zaszkodzi wiec niech zrobia. Ogolnie juz plamienia sie zamienily z brazowego na zolte czyli wraca wszystko do normy. Mam nadzieje ze na USG wszystko bedzie ok. Wieczorem postaram sie odezwac. Wczoraj tez mialam tak zrobic ale poszlam spac rowno z dziecmi kolo 21:30.
Buziole dziewczyny I spokojnego dnia:*

reklama
Hej kochene.
Asicka gratki jeszcze raz;-)

Pheobe wiec trzymam kciuki za USG.

Co do balów to moja gwiazda ma jutro;-) ma suknie kopciuszka;-) dzis bedziemy mierzyc. Ja na bal nie jade bo to maja w goidzinach lekcyjnych,jak bede za obiady placic akurat jutro to zjade zobacze jak sie bawi bo z pania jej musze porozmawiac.

Asicka dzielna dziewczyna :* Wazne ze Anie juz masz przy sobie:tak: teraz juz bedzie z gorki najgorzej jest wstac;-)
Malus Ty zawsze takie dobre jedzonko robisz ze az mi slinka cieknie....kopytka strasznie dawno nie jadlam.a ja dzis robie lazanki bo mojemu Mezulkowi sie zachcialo i zupke jarzynowa.
Pheobe trzymam kciuki za USG
Domka bo ja juz pytalam o Ciebie na staraczkach 2014 bo sie martwilam ze dlugo sie nie odzywasz

Ja dopiero teraz siadlam na kompa bo tak mnie muli od rana ze szok.Caly dzien w lozku albo kibelku....a teraz mnie naszedl smak na......golonke z musztarda ale sobie na razie odmawiam ile sie da bo jakbym jadla to na co mam chcice to pod koniec chyba by mnie turlali na wizyty
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

malus ja dziś mam wolne od obiadu - Gabryś je w żłobku, A jest na szkoleniu i tam też je, a dla mnie nie chce mi się nic robić wyszukanego :dry: pójdę na łatwiznę i sobie zrobię kluski z jajkiem, a na jutro czerwony barszcz :happy2: ja w ogóle nie lubię gotować, a wymyślanie "co na obiad" to dla mnie męka niekiedy... :dry:

phoebe &&&&&& za usg :*

paulinka oj tak, wymarzony drugi chłopczyk :-D

kinia nie smutaj... może po urodzeniu drugiego dziecka chłop się ogarnie? Mój dla odmiany jest niemal pracocholikiem i siedzi po godzinach, choć nie musi i ciągle jesteśmy sami z Gabrysiem... jak mnie wścieknie, to też mam ochotę się spakować i wynieść, ale ja się wściekam intensywnie acz krótko i docelowo to chyba bym nie odeszła... ;-) ale czasem go straszę ;-)

Ja teraz intensywnie myślę, za co przebrać Gabrysia :happy2: pytałam go, czy ma coś wymarzonego, ale gdzie tam :-D

Benefica oj mam nadzieję, że się ogarnie, bo jak nie to ja go ogarnę. On niestety jest z takich ludzi, że albo jest miły i kochany jak coś się dzieje i się wystraszy, albo ma wszystko gdzieś. Jak widział, że w nd ruszyć się nie mogłam to skakał nade mną jak nad jajkiem, ale jak widzi, że chodzę i coś robię to znaczy, że może się wyżywać, krzyczeć i olewać mnie i wszystko w koło na maxa.

Benfica pokarm mam:-) tyle dobrze:-)

Iwo:-) ruszam się ile tylko się da:-) jak widzę inne kobiety po cesarce to dziwię się że tak sobie radzę:-) jestem z siebie dumna!

Malusiolka Oczywiście Ania ucałowana:-) cewnika nie mam już od rana. Zanim wstałam to mi wyjęli:-)

I Wy mi tu kobietki o jedzeniu nie mówcie!:-D bo ja bym zjadła wszystko! Taka głodna jestem:-(

Asicka super, że tak sobie ładnie radzisz i nie dopadła Cie depreja poporodowa. Ja jakoś cieżko przezyłam pierwsze dni po cc, mam nadzieje, że tym razem bedzie lepiej

Agniecha gratuluje udanej wizyty :)))

reklama
MamaTomeczka, juz jutro dostawe masz, pochwal sie pozniej swoim lozem :D Chociaz pewnie nie bedziesz miala czasu, bo trzeba je najpierw ochrzcic :D

Madziulek wyczekalas sie troche, 2 lata staran ale udalo sie ;) Z synkiem na pewno bedzie wszystko dobrze. Mysl pozytywnie. Jutro masz urodzinki wiec juz pozwole sobie zlozyc Ci zyczenia. Wszystkiego najlepszego kochana!

Marchew to prawda juz dawno Cie nie bylo, jak sie czujesz?

Cyntia super wiadomosci! Zobaczysz jak szybko malenstwo Ci urosnie. Odpoczywaj ile sie da!

Julia, na szczescie nie jest to uwarunkowane genetycznie i nastepne dzieciatko bedzie juz zdrowe. Doszlas troche do siebie?

Ewka gratuluje dziewczynki :D

Agniecha juz sie lepiej czujesz? Super ze wizyta sie udala :)

Asicka jestem pelna podziwu. Kochana jesli moge Ci cos poradzic, nie mysl ze sie wtracam. Jak urodzilam mojego starszego syna w PL ( dosc dawno to bylo) to panie ktore sie opiekowaly dzieckiem w nocy (nie wiem jak to teraz wyglada) dokarmialy mi go bo byl strasznym lakomczuchem. Oczywiscie karmily go butelka i aby szybciej, dziurka w smoczku tez byla spora. Maly mi pozniej nie chcial cyca bo za ciezko mu lecialo. Drugi mi sie urodzil w UK i caly czas byl przy mnie. Juz sie nie moge doczekac do zdjec Twojej coreczki :*

Benfica moze Cie wnetrznosci bola bo dzieciatko rosnie i coraz wiecej miejsca zabiera?

Agamemnon usciskaj synula, moj juz zdrowy to na Twojego przeszlo. Gratuluje udanej wizyty :*

Kinia nie denerwuj sie, juz atmosfera w domu sie oczyscila? Wszystko bedzie dobrze :*

Emalia co u Ciebie?

Malusiolka kochana zmienisz mi moj wiek w liscie? Postarzalam sie o rok (33). Wg Usg data porodu tez inna, 21 sierpnia, ale to chyba jeszcze moze poczekac, na polowkowym bedzie chyba pewniejsza. Dziewczynki juz sie calkiem zaklimatyzowaly do nowego domku? Zdrowe sa? :*

Uff, u mnie wszystko ok. Malenstwo uroslo ponad 2 cm przez 10 dni. Nic sie nie dzieje. Usg dzisiaj mialam naprawde super nie tak jak ostatnio ze bolalo az wylezec sie nie dawalo. Pani wszystko dokladnie posprawdzala. Pozniej konsultacja z polozna i zastrzyk na przeciwciala. W ciagu dnia mialam tylko zolte plamienia a na wieczor juz nic. Ciagle nie wiem z czego to wszystko sie zaczelo, ale wazne ze wszystko z malenstwem w porzadku. Za to maz mnie traktuje prawie jak jajko, nawet naczyn po obiedzie mi nie pozwolil pozmywac.

Do góry