MamaTomeczka, juz jutro dostawe masz, pochwal sie pozniej swoim lozem
Chociaz pewnie nie bedziesz miala czasu, bo trzeba je najpierw ochrzcic
Madziulek wyczekalas sie troche, 2 lata staran ale udalo sie
Z synkiem na pewno bedzie wszystko dobrze. Mysl pozytywnie. Jutro masz urodzinki wiec juz pozwole sobie zlozyc Ci zyczenia. Wszystkiego najlepszego kochana!
Marchew to prawda juz dawno Cie nie bylo, jak sie czujesz?
Cyntia super wiadomosci! Zobaczysz jak szybko malenstwo Ci urosnie. Odpoczywaj ile sie da!
Julia, na szczescie nie jest to uwarunkowane genetycznie i nastepne dzieciatko bedzie juz zdrowe. Doszlas troche do siebie?
Ewka gratuluje dziewczynki
Agniecha juz sie lepiej czujesz? Super ze wizyta sie udala
Asicka jestem pelna podziwu. Kochana jesli moge Ci cos poradzic, nie mysl ze sie wtracam. Jak urodzilam mojego starszego syna w PL ( dosc dawno to bylo) to panie ktore sie opiekowaly dzieckiem w nocy (nie wiem jak to teraz wyglada) dokarmialy mi go bo byl strasznym lakomczuchem. Oczywiscie karmily go butelka i aby szybciej, dziurka w smoczku tez byla spora. Maly mi pozniej nie chcial cyca bo za ciezko mu lecialo. Drugi mi sie urodzil w UK i caly czas byl przy mnie. Juz sie nie moge doczekac do zdjec Twojej coreczki :*
Benfica moze Cie wnetrznosci bola bo dzieciatko rosnie i coraz wiecej miejsca zabiera?
Agamemnon usciskaj synula, moj juz zdrowy to na Twojego przeszlo. Gratuluje udanej wizyty :*
Kinia nie denerwuj sie, juz atmosfera w domu sie oczyscila? Wszystko bedzie dobrze :*
Emalia co u Ciebie?
Malusiolka kochana zmienisz mi moj wiek w liscie? Postarzalam sie o rok (33). Wg Usg data porodu tez inna, 21 sierpnia, ale to chyba jeszcze moze poczekac, na polowkowym bedzie chyba pewniejsza. Dziewczynki juz sie calkiem zaklimatyzowaly do nowego domku? Zdrowe sa? :*
Uff, u mnie wszystko ok. Malenstwo uroslo ponad 2 cm przez 10 dni. Nic sie nie dzieje. Usg dzisiaj mialam naprawde super nie tak jak ostatnio ze bolalo az wylezec sie nie dawalo. Pani wszystko dokladnie posprawdzala. Pozniej konsultacja z polozna i zastrzyk na przeciwciala. W ciagu dnia mialam tylko zolte plamienia a na wieczor juz nic. Ciagle nie wiem z czego to wszystko sie zaczelo, ale wazne ze wszystko z malenstwem w porzadku. Za to maz mnie traktuje prawie jak jajko, nawet naczyn po obiedzie mi nie pozwolil pozmywac.