reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia - mój też ogląda skoki :-/

Asicka - to kciuki za jutro! Może podadzą tę oksytocyne i mała szybciutko wyjdzie :-)

reklama
MAMY ZŁOTO!!!!! :-D:-D:-D

Mycha - przykro mi z powodu babci. Odpocznij przed szkoła...

Cyntia - na pewno pęcherzyk pieknie rośnie :tak::tak:

Asicka - kochana musimy się zgrać jakoś ;-) tempka mi w doł poleciała więc przyczajam się na Anulkowego bociana :tak:!

Ostatnia edycja:
Mycha przykro mi z podowu śmierci babc :( egh zauwazyłam taka zależnośc jak ma ktoś sie urodzić to ktoś umiera... może to czysty przypadek

Kinia ojoj uwazaj na siebie, takie bóle są straszne bo niewiadomo o co chodzi, mam nadzieje, że to się wiecej nie powtórzy

Cyntia trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko było tym razem w porządku...będzie jestem tego pewna

Natkusia ale fajnie, że będziesz miała dziewuszkę :)

Za mną od wczoraj chodziła fanta, wypiłam dziś z litr i już jest ok :) Generalnie takie gazowane napoje piję od święta, tak to wode z sokiem domowym lub herbaty ale tak za mna chodziła ta fanta, że nie mogłam nie wypić :)
Poza tym moja mama nas dziś rozpiesciła. Mąż od rana przezywał, że tesciowa przyjezdza, że sie stresuje ( masakra tylko po głowie ubić ) no ale jak pojechali przyznał, że nie było źle. Dostało nam się pysznych gołąbków, ciasta kokosowego i jeszcze pare innych pyszności.
Teraz mężowy na treningu a ja odpoczywam i się relaksuje :)

Asicka, Cyntia ale mój to albo skoki albo durne gry na komputerze, a ja mam już dosyć.

Wiki wiem właśnie, że to najgorsze ale moja ginka uważa że bóle brzucha w ciąży są normalne, a nawet jak nie są to w momencie badania jak macica miękka to wg niej też wszystko dobrze...

Jezuuu dziewczyny te skoki to dzisiaj cały czas, dobrze że teraz chociaż jakieś wiadomości są, bo przynajmniej zobaczę co się dzieje na świecie. Jakiegoś psychola co 4 dzieci zabił i przesiedzial 25 lat a teraz go wypuszczają. Wiecie co to jest naprawdę niesprawiedliwe takiego to na dożywocie powinni zostawić albo od razu kara śmierci.

A my nie oglądaliśmy skoków tylko miło spędziliśmy w czworo czas :) Było bardzo miło.

Natkusia, no to się ciesze że może być dziewczynka :*

Asicka, nie wieszaj firan. Niby pomagają, ale też szkodzą. Znam koleżanki, które od wieszania firan (chciały wcześniej urodzić) łożysko odklejało się i traciły swoje dzieci;/ Więc uważaj. Jednym pomaga, a drugim szkodzi. Seks, bieganie po schodach, długo spacer, karmi i tarcie sutków powinno pomóc. Chyba, że Ania woli jeszcze chwilę poczekać i urodzisz nie później niż za 7-dem dni, bo 7 dni po terminie muszą Ciebie przyjąć i na pewno oxy Tobie podadzą jeżeli nie będziesz mieć regularnych skurczy. Możliwe jest jeszcze, że jutro już to zrobią. &&&&&&& za Was :* Jakby co pisz Smsa :*

Malusiu firan to nawet mi się wyprać nie chce i nie chciało a co dopiero je wieszać:-D spacer był... Schody też... Na seks już nie mam siły bo mam potworną zgage i trochę boli brzuch:-/ tak dziwnie....

reklama
Do góry