reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Asicka mam nadzieję, że Ania wystraszy się szpitala i wyjdzie dzisiaj :)

Witam poniedziałkowo :) Dziś dziecię me zasuwa za chwilę do przedszkola, muszą ją niebawem budzić. Będzie zadowolona, bo dwa tygodnie kwitła w domu i tęskniła. Miałam dzisiaj jakiś dziwny sen, że się gdzieś przeprowadziliśmy do jakiejś innej miejscowości, ja zaprowadzałam Nadie do przedszkola i potem do lekarza jakiegoś szłam ;/ W ogóle jakiś taki zakręcony ten sen, pewnie przez to spać nie mogłam. Ostatnio ciągle mam jakieś dziwne sny przez, które budzę się w nocy kilka razy ;/

No nic dojadam śniadanko i lecę budzić Chochlika :) Miłego dnia :)

poniedzialek.jpg

reklama
Witam i ja. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja dzisiaj zaczęłam dzień od pierwszego w moich wszystkich ciążach PAWIKA http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif No nie dało się nad tym zapanować.

Ja dzisiaj w końcu sama w domu. Janek po 2 tyg poszedł w końcu do Przedszkola, Ola w szkole a mąż w pracy. Ehhhh i co tu robić. Jak by było już cieplej to pewnie bym siedziała na dworze i grzebałabym w ziemi :)

Miłego i słonecznego dnia dziewczynki.

Witam
Aschlee- ja też chcę pawiki!!!!! Tym bardziej że w ciąży z młodą miałam tylko nudności.

Emalia - wczoraj już było wiosnę czuć. Niebawem na dworku będziesz siedzieć.

Asicka - &&&& za dobre wieści!!!

Asicka, nie obraź się, ale źle zrobiłaś wracając do domu. trzeba było się z nimi wykłócić ;/ Skoro masz już rozwarcie, to nie jest dobrze dla dziecka. Powinni podać Tobie oxy i próbować wywołać poród. Co za durni ludzie tam pracują? ;/ &&&&& za Was i Anie :* A jak Twój mąż? Wole wciął w pracy?:D

Grzaneczko, Aschlee, dziękuję że pytacie :* U mnie dobrze. Zrobiłam dzisiaj przelew do Wordu na egzamin praktyczny, na który chce iść 25.01, a 18.01,23.01,24.01 miałabym jazdę 6h + wjazd do Wordu, aby zobaczyć jak na łuku się jeździ i jak się wjeżdża na wzniesienie :) Mam fajnego instruktora więc aż tak się nie boję, ale proszę trzymajcie &&&&& :) Około 12-tej muszę zadzwonić czy pieniążki już mają, a po godzinie jak się dowiem, że są pieniądze na koncie u nich zadzwonić pod drugi numer i zapisać się na egzamin :) A jak u Was dziewczynki :*

Malusiu ale na ktg wszystko ok i usg też... Wody mi nie odeszły... Więc pewnie temu powiedzial żeby przyjechać jak będą regularne skurcze...
Ja się nie znam, więc nie wiem co robie dobrze a co źle:-(
Ale wolę poczekać w domu...
Ten lekarz powiedział że za kilka godzin się zobaczymy...
A M. ma wolne już od tygodnia:-) czeka na swoją córeczkę:-)

Zjem obiad i idę na spacer:-) mam nadzieję że zaraz po południu pojedziemy:-)

reklama
Asicka bardzo dobrze zrobiłaś wracając do domu. Malusiu to tak nie funkcjonuje jak nie ma skurczy to nic nie zrobią dopiero po kilku dniach po terminie. Po co dziewczyna ma siedzieć w szpitalu na siłę? Uwierz to nie durnie tylko takie procedury, jak nic się nie dzieje to oni też nie będą od razu wywoływać.

Do góry