reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja tylko na chwilke bo na telefonie pisze.
Asicka szkoda ze malutka jednak 7 nie wyszla no ale jeszcze troszke:). Tez uwazam ze dobrze zrobilas wracajac do domu. Jestes dopiero jeden dzien po terminie nic sie nie dzieje wiec lepiej byc w domu a nie stresowac sie szpitalem. Kochana a bralas goraca kapiel? To tez ponoc pomaga.

Wczoraj wieczorkiem mialam do Was sie odezwac nawet wszystko nadrobilam ale przed 22 zasnelam.

Hejka :-)

Kurcze.. na 14 mam wizytę z Michałem u lekarza.. dzisiaj go wysypało i to trochę wygląda na różyczkę :szok: mam nadzieję, że to nie to.. bo będę miała przerąbane :-( dziecko w brzuchu jest bezpieczne od17 tygodnia a ja jestem na granicy......

MALUSIOLKA ASICKA
dobrze, że Asicka wróciła.. ja z 2cm rozwarciem i brakiem szyjki bujałam się 3 tygodnie więc różnie z tym bywa ;-) jak nie ma skurczy to nie ma porodu!

ASICKA wywołuj, wywołuj :-D a nóż się uda

WIKI to za mną często chodzi cola :-)

a ja wczoraj oglądałam wspólnie z chłopakami skoki :-)

Natkusia, &&&&&& za Was :* A od kiedy on ma te krostki? Miał wcześniej jakąś gorączkę?

Dziewczyny, może u Was tak jest. U nas przeważnie dziewczyny z rozwarciem zostawiają w szpitalu i starają się wywoływać ciąże jeżeli jest kobieta w terminie, albo po terminie.

Asicka, jeszcze trochę i Ania będzie z Wami :* idź na spacer, może coś ruszy :)

Natkusia - a chorowalas na różyczke? Jeśli tak to masz przeciwciała.

Malusiolka - teraz będziemy z tobą praktyczny przeżywać :)

Asicka, to są skurcze :D Boli, prawda? <przytul> Ale niedługo będzie po :* Tylko jak urodzisz i będziesz już na siłach, to wracaj do nas z Anią :*

Iwo, dziękuję :*

Domka, dziękuję :* Tak, pierwsze podejście. Oby tylko jedno, bo teorię miałam 7 razy ;/

reklama
Do góry