reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

Pytam sie o wizyte u poloznej w 28t bo ja mialam miec to jutro ale mnie ominie bo musze byc w pracy i musialam odwolac.. no i ciekawa jestem co mnie ominie - chyba jest robione badanie krwi wiec mam nadzieje ze jak zrobie w 29t to nic sie nie stanie - ide do poloznej za tydzien.

Mummy2 - dzieki za tytuly - musze cos juz powoli kupic i zaczac czytac :)

A czy slyszalyscie o ksiazkach 'Jezyk niemowlat' - Tracey Hogg albo '1 rok dziecka ' Heidi Murkoff? Z ta pierwsza to albo ja ludzie uwielbiaja albo nienawidza..- przynajmniej ja spotkalam sie z takimi opiniami ale zielona jestem w temaci e i dlatego pytam..

Wlasnie zauwazalam ze Mummy2 podala linka do tej drugiej - ja mam 'W oczekiwaniu na dziecko ' i nawet ja lubie.

Ostatnia edycja:
reklama
no ja jeszcze nie mialam tej wizyty, dopiero w srode...mysle ze to nie powinien byc wiekszy problem zeby to badanie zrobic w 29tc, wiesz jak oni tu luzacko podchodza do wszystkiego.
Slyszalam o Tracey Hogg, nawet mialam ja nabyc ale zdecydowalam sie na Jo Frost. A opinie to chyba zawsze beda podzielone w takich tematach - jedni wola to, inni tamto.

Margot ja w ta srode mam wizyte w szpitalu,pare dni w ta czy w druga ,nie robi roznicy ;-)
a ksiazek zadnych nie czytalam,w zadnej ciazy wiec nic nie moge polecic :sorry:

Bulkasia dobre pytanie..ja tez nie mam bladego pojecia :no::zawstydzona/y:
w srode mam wizyte w szpitalu,to jak nie zapomne to zapytam ;-)

jeszcze ta wyprawka zalezy tez troche od spzitala, w jednych cos jest, w innych nie ma...ja za pierwszym razem skompletowalam wg internetowej listy i okazalo sie ze o pol torby za duzo hehe ale to pewnie dlatego ze lezalam tylko 1 dzien. Jesli urodzi sie rano i bez zadnego epiduralu to ponoc w ten sam dzien mozna juz wyjsc

reklama
Do góry