eklerkaa
Fanka BB :)
hej, eee ja jeszcze nie rodze..;/ mniej pisze bo moja mama przyjechała i mam mało czasu na pisanie. Moja mamuska zafascynowana anglia dzisiaj się z nią tak ochodziłam ze mi nogi do dupy wchodzą hehe, a mimo tego nic się nie dzieje, żadnej akcji związanej z porodem. Małej jest wygodnie tam. Szkoda bo moja mama już 8 wyjeżdża i chciała by jeszcze zobaczyć mała. Tak bardzo bała się lotu samolotem, bo leciała pierwszy raz ale poznała na lotnisku jakąś babe i razem się trzymały i nawet jej się spodobał taki lot hehe Dobrze ze ma już ten pierwszy raz za sobą.
Co do imienia ja też daje polskie NIKOLA bo nie mam zamiaru mieszkać w anglii na zawsze. Myślałam nawet żeby wrócić do pl zaraz po porodzie zaraz po tym jak mała dostanie paszport. Mi się tu nie podoba i nie jestem tu szczęśliwa. Czuje ze tracę życie tu...
a imię Wiktor jest bardzo i to bardzo ładne )))
Co do imienia ja też daje polskie NIKOLA bo nie mam zamiaru mieszkać w anglii na zawsze. Myślałam nawet żeby wrócić do pl zaraz po porodzie zaraz po tym jak mała dostanie paszport. Mi się tu nie podoba i nie jestem tu szczęśliwa. Czuje ze tracę życie tu...
a imię Wiktor jest bardzo i to bardzo ładne )))