reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

reklama
a ja zapisalam sie w koncu na dodatkowe usg..prywatnie. Cena oczywiscie mnie zabila, no ale coz. Chciala potwierdzic plec, bo ostatnio nie bylo w sumie widac i sprawdzic dzidzie. Tak malo mamy tu badan....w sumie to ze wzgledu na te moje plamienia sie zdecydowalam, bo jeszcze mi sie pojawiaja, juz rzadziej czasem raz w tygodniu a czasem nawet rzadziej. Mam nadzieje ze bede zadowolona z tego scanu. Moge wziasc nawet coreczke, to sobie dzidzie na monitorku zobaczy :) i bedzie 4d. Ale to dopiero za miesiac....mialyscie dziewczyny 4d? FAktycznie to jest takie fajne?

mummy- fajny bajer. ja mialm robione w 19 tyg. Franciszek bedzie mial pamiatke. Mam filmik i 5 zdjec :) Placilismy £90. Poza tym na tym usg widac wszystkie przeplywy bardzo dobrze, Polecam szczegolnie, ze masz te plamienia jeszcze. Gin zbada lozysko i dzidzie dokladnie. :-)

dziekuje muffy, mam nadzieje ze beddziemy zadowoleni bo tanie to nie jest.....tez bedziemy placic £90. Ja bede juz w 28 tygodniu, wiec mysle ze sporo bedzie mozna zobaczyc :-) Maz nie jest zbyt chetny na to, twierdzi ze skoro przy pierwszym dziecku nie mielismy to po co teraz. Ale ja bardzo sie napalilam, poza tym mam przeczucie ze to moze byc jednak chlopczyk a na polowkowym facet stwierdzil ze na 80% dziewczynka, chociaz nogi dzidzia miala ewidentnie skrzyzowane na potwierdzneiu plci - nawet my to widzielismy na ekranie

Mummy- wiem, ze drogo jest, ale warto, tym bardziej ze mialas plamienia, a to na 100% Cie uspokoi i dzidzia bedzie mila piekna pamiatke. Moze twoje przeczucie sie sprawdzi :-) ja od poczatku wiedzialam, ze to bedzie chlopczyk no i jest.

hejka :-)
mummy ja takiego usg nie mialam i nie bede miala,bo u nas taka ''przyjemnosc'',to wydatek prawie £300 :szok::-(
neska zalatwilas juz to zaswiadczenie ? moim zdaniem gp nie powinien robic ci problemow :no:,a jednak zdecydowalas sie rodzic w PL ?
asia jak skurcze,mam nadzieje,ze mienly ??
czasami rece opadaja na tutejsza sluzbe zdrowia :szok:
chociaz ja narzekac nie moge,bynajmniej na razie :-D
bylam ostatnio w szpitalu po moje wyniki,bo mialam sie zglosic i od razu pobrali nowa krew i zrobili usg,aby sprawdzic,czy dziecko nie ma anemii..a usg robila mi sama pani doktor(jeden z ordynatorow):szok:;-)
kolejna wizyta za 2tyg ,az sie zdziwilam..pozywtynie oczywiscie..bo myslalam,ze podejda do mnie na luzie,ale jednak nie..zajmuja sie mna dobrze ,co mnie bardzo cieszy :tak::happy:

reklama
madlen fajnie ze ci sie udalo z lekarzami, ehh wszytsko zalezy na kogo sie trafi chyba, chociaz ogolna ocena opieki nad ciezarna nie jest dobra.....u mnie plamienia w sumie ustaly, teraz pojawiaja sie po seksie, wiec po 2 razach dalismy na wstrzymanie, a hormony nie ulatwiaja ;) juz nie moge sie doczekac tego usg a to jeszcze 3 tygodnie..... madlen to gdzie ty mieszkasz ze u was tak drogo?? u nas to jest taka srednia cena za usg prywatne. Przy pierwszym dziecku nawet o tym nie myslalam ale teraz stwierdzilam ze chce.
joanna uwazaj na siebie z tymi skurczami

Do góry