reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

reklama
Oj ubawilam sie;) mowilam o tym mojemu mezowi, a on na to ze my kompletnie nic nie rozumiemy bo dla nich to tez przezycie, a ja na to ze mezczyzna moze zawsze wyjsc a my takiej opcji nie mamy no I chyba zrozumial

moj jest podekscytowany tym, ze bedziemy przez to wszytsko jeszcze raz przechodzic, ale zauwazylam ze nie jest juz tak bardzo zainteresowany brzuszkiem, ruchami dzidzi itd. Pyta codziennie czy kopie, ale przy pierwszej ciazy to nawet wieczorem smarowal mi brzuch! ja tez chyba troche inaczej ta druga ciaze przezywam bo nei mam tyle czasu zeby koncentrowac sie na tym, w koncu mam zywiolowa trzylatke, ktora musze sie zajac hehe

Witam kochane, melduje sie ze wrocilam z urlopu w Polsce - bylo bardzo fajnie ale oczywiscie za krotko :) Bylam na usg i na 100% dziewczynka - wszystko ok choc nie bylo to jakies megaszczegolowe badanie bo tu mialam polowkowe.. No i powrot do rzeczywistosci tutaj - polozna na urlopie i nikt jej nie zastepuje. niby jest spotkanie u poloznej (w 1 ciazy) w 25 tyg ale ja go nie mialam bo mnie nie bylo a teraz poloznej nie ma..ale chyba tylko mocz teraz znowu badaja a krew pozniej..Nie wiem juz sama i uwazam ze moja polozna jest useless.. za kazdym razem jak ja widze to mam wrazenie ze robi minimum.. W pt ide do szpitala na badanie na glukoze (to sie ma w uk jak ma sie cukrzyka w rodzinie) wiec moze pozwola mi laskawie do czegos nasikac i laskawie to zbadaja :) wyglada na to ze jest lepiej i gorzej w zaleznosci od tego gdzie sie mieszka w uk. szkoda gadac ...
zmiana tematu- czy zaczelyscie juz kupywac ciuszki dla malenstwa? bo ja juz dluzej nie wytrzyman i chyba zrobie dzis rundke po sklepach (taka rozsadna:)

Margot Witaj z powrotem. Tu polozne faktycznie minimum robia.
Ja juz man wszystko dla dziecka, potrzebuje jedynie fotelik samochodowy ale poczekam jeszcze na jakas promocje:)

Joanna-Z - jestes super zorganizowana podziwiam. mi ciagle sie wydaje ze to jeszcze daleko do grudnia i mam czas. poza tym to pierwsze dziecko wiec szczerze mowiac to nawet nie wiem co bede potrzebowac tak naprawde..

Margot a ja wlasnie tym razem powtarzam ze juz niedlugo swieta;);) jakos tak szybko poszlo oczywiscie musze zaczac kupowac pieluchy;)

Mam do was pytanie czy ktoras z was jest z okolic Bristolu badz Newport??

reklama
Margot witaj spowrotem :-)
Basiu usmialam sie z twojego meza :-D:-D
co do zakupow,ja jeszcze daleko w polu..mam jeszcze troche czasu :tak:
najpierw to czeka mnie zmiana mieszkania,jak juz ogarne sie na nowym to wtedy zaczne myslec i robic wyprawke i kacik dla Malenstwa :tak:;-)

Do góry