reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

reklama
Hej dziewczyny:)
Pogode mamy swietna Co? W niedziele trafilam do szpitala ze skurczami ktore zaczely sie w sobote po poludniu, co 15 min jak w zegarku.
W niedziele zrobiono wywiad, zbadano o dziwo rowniez ginekologicznie nic nie stwierdzono. Wypisano do domu z zalecenim przyzwyczajenia sie do skurczow I tyle. Masakra jakas;)
Fakt nic innego sie nie dzieje:)
Probuje sie oszczedzac ale latwe to niestety nie jest. Ja nie umiem tak bezczynnie lezec gdy nic mi nie jest

Przepowiadajace to nie byly czyli bh, bo za dlugo I za czesto, ale na szczescie bez rozwarcia sie na razie obylo:) I staram sie uwazac. A skurcze takie jak we wstepnej fazie czyli do przezycia. Jednak wolalabym by sie to nie powtarzalo za czesto

ja dzis bylam u poloznej. i mam pytanko- jak to jest z lataniem samolotem? czy ryanair przestrzega przepisow i sprawdza zaswiadczenie o ciazy po 28 tygodniu? bo czytalam ze po 28 tygodniu zeby leciec trzeba miec zaswiadczenie od lekarza/poloznej ze mozna leciec. A moja droga pani polozna dzis jak jej zapytalam o zaswiadczenie to powiedziala ze ona zaswiadczen nie wydaje. No i co teraz. Dwa razy jej pytalam, bo zamierzam do niej jeszcze isc za mc, niby powiedziala zeby isc do gp- myslicie ze gp mi to wypisze?

Joasia- masz jeszcze te skurcze, czy Ci calkiem przeszly? Ja nawet jak leze to macica mi sie stawia i do tego boli.
no.gif
Dzwonilam do poloznej to nie oddzwonila, a wczesniej jak mowilam o bolu brzucha to kazala mi brac ibuprom- jakas stuknieta chyba jest! Normalnie lapy mi opadaja...
unhappy.gif
Z polski bede miala fenoterol+ isoptin na skurcze, ale to na wlasna reke bede brac. Nawet po przejsciu do toalety mam twardy brzuch, a macica w nocy tez swiruje...

Joasia- a dali ci cos na skurcze? Jak nie to bierz no-spe mozna forte 3x1, i magnez+B6. Magnez 300mg mozna nawet do 3x1 dziennie. Pytalam polskiego gina. Duzo lez i nie glaskaj brzuszka.

reklama
Do góry